Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje kapszulától lehet...

Barátcserje kapszulától lehet hosszabb a ciklus?

Figyelt kérdés
Eddig 31-33 napra állt be a mensim, PCO "mellett".Most két és fél hete szedem a Zafír barátcserje kapszulát és ma van a 33.napom,de még semmi.Tegnap egy kicsit érzékeny volt a mellem,de csak egy kicsit,meg egyszer görcsölt a hasam,de amúgy ezen kívül semmi. Már előtte szoktam barnázni egy kicsit,meg szoktak erősödni a görcsök.Lehet hogy a barátcserje csinálja ezt?
2010. ápr. 7. 06:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szia L. Hát nem teszteltem,mert megjött sajna.Nagyon görcsölök,de nem valami nagy mennyiségű a mensim. Szerintem a barátcserje csinálja.Mert ugyanúgy görcsölök,mint szoktam,de kevesebb vérzéssel jár a mostani mensim. 35.napra jött meg. Veled mi újság? Te jól vagy?
2010. ápr. 12. 07:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon:( mi is próbálkozunk és reménykedünk, majd csak sikerül összehozni egyszer, csak már bele lehet hülyülni néha, velem is szórakozik a szervezetem mostanában, pár hónapja elkezdtem babás fórumokra járni, azóta nem normális a ciklusom, pedig anno szépen beállt, napokat késik, halvány pozi tesztek, majd megjön, stb..szerintem az agyam így üzen, hogy álljak le, és ne akarjam ennyire..ne vágyjak ennyire a babára mert így nem fog összejönni.Tehát pár napja azt mondtam elég, és szinte minden babás fórumról töröltem magam..ezen kívül mert végül is ez más. Más dolgokkal kezdtem foglalkozni, sokat kirándulunk, csavargunk, teszek veszek..és sokkal jobb így, eddig meg mindig csak a sikersztorikat olvasgattam...na mindegy..ez hosszú lett:)) Várom a csodát:)
2010. ápr. 12. 18:50
 23/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon:( mi is próbálkozunk és reménykedünk, majd csak sikerül összehozni egyszer, csak már bele lehet hülyülni néha, velem is szórakozik a szervezetem mostanában, pár hónapja elkezdtem babás fórumokra járni, azóta nem normális a ciklusom, pedig anno szépen beállt, napokat késik, halvány pozi tesztek, majd megjön, stb..szerintem az agyam így üzen, hogy álljak le, és ne akarjam ennyire..ne vágyjak ennyire a babára mert így nem fog összejönni.Tehát pár napja azt mondtam elég, és szinte minden babás fórumról töröltem magam..ezen kívül mert végül is ez más. Más dolgokkal kezdtem foglalkozni, sokat kirándulunk, csavargunk, teszek veszek..és sokkal jobb így, eddig meg mindig csak a sikersztorikat olvasgattam...na mindegy..ez hosszú lett:)) Várom a csodát:)L
2010. ápr. 12. 18:50
 24/24 A kérdező kommentje:

Szia L.Mi is a csodát várjuk:).De hidd el most már rajtunk van a sor.Nekünk is itt van már az idő.Én is minden mással próbálom elvonni a figyelmemet,de nem mindig sikerül.Jó lenne ha tartanánk a kapcsolatot,hogy tudjuk mi lett a másikkal,ha gondolod.ha igen akkor ide bármikor írhatsz nekem:judy240@citromail.hu

Én most amúgy egy pár hónapig nem fogok orvoshoz járni,mert már elegem van belőlük is,most egy kicsit pihenek.Majd írj még azért:) Puszika.

2010. ápr. 13. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!