Barátcserje kapszulától lehet hosszabb a ciklus?
Figyelt kérdés
Eddig 31-33 napra állt be a mensim, PCO "mellett".Most két és fél hete szedem a Zafír barátcserje kapszulát és ma van a 33.napom,de még semmi.Tegnap egy kicsit érzékeny volt a mellem,de csak egy kicsit,meg egyszer görcsölt a hasam,de amúgy ezen kívül semmi. Már előtte szoktam barnázni egy kicsit,meg szoktak erősödni a görcsök.Lehet hogy a barátcserje csinálja ezt?2010. ápr. 7. 06:57
11/24 A kérdező kommentje:
Oké:) Tök ari vagy.Délután írok,mert messze van a patika:)
2010. ápr. 7. 10:09
12/24 anonim válasza:
A barátcserje nem hormon, sztem lehet, hogy babás vagy!:))))
13/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Most csináltam meg a tesztet és negatív:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
És most már ideges vagyok:(
2010. ápr. 7. 11:09
14/24 A kérdező kommentje:
Nekem ez már sose fog összejönni!:(((((
2010. ápr. 7. 11:16
15/24 anonim válasza:
Sajnálom, de amíg nem mensizel addig van remény!!! Minden esetre akkor holnap ne csinálj másik tesztet, várj egy hetet vagy jó pár napot! De hidd el nem a barátcserje miatt nem jött még meg neked! Az még nem hat ilyen hamar! Nekem az első terhességemnél az elmaradt mensi után a negyedik napon mutatott először halvány, de jelzem nagyon halvány pozitívat! Sok mindentől függ, lehet nem félidőben volt a pé-d hanem később..és még most ágyazódik csak be a babód. Fel a fejjel!
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot.Bárcsak igazad lenne.Most meg lehet hogy csak idegességemben,de kicsit fáj a hasam. Várok pár napot ha nem jön meg tesztelek. Köszönöm mindenkinek a bátorítást.
2010. ápr. 7. 12:07
17/24 anonim válasza:
Hjajj Én is mindig ezt érzem h nekem már sohasem fog összejönni:( de szerintem te még ne add fel nem lehet tudni pontosan mikor volt a peteérésed lehet még korai a teszt várj még pár napot és akkor szigorúan reggeli pisiből tesztelj.Sok sikert!
18/24 anonim válasza:
Szia!
én 1 hónapja hagytam abba 6év után a bogyót és azért kezdtem el szedni a barátcserjét,mert előtte sosem volt rendszeres mensesem és iszonyatosan görcsöltem!
Most megjött 28 napra és teljesen normális voltez az első mensim-remélemabarátcserjétől! Bár énnaponta csak egyet szedek be reggel. Szerintempedig mégsimán lehetsz babás,csak várj párnapo,az is lehet, hogy csak 1 hétmúlva mutatja kis...
19/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Hát nem tudom mi lesz velem. Ma miután megcsináltam a tesztet folyton azt éreztem,hogy meg fog jönni.Kicsit fájogatott a hasam. De más jele nincs annak,hogy meg akarna jönni.Olyan jó érzés,hogy ennyit törődtök velem és hogy szurkoltok.Remélem nemsokára örülhetek,örülhetünk:)))
2010. ápr. 7. 18:47
20/24 anonim válasza:
Teszteltél azóta? Írd meg mi lett veled jó?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!