Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vettem eddig észre, hogy...

Nem vettem eddig észre, hogy késik a havim, de ittam alkoholt többször. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Most néztem a naptárat, mert már érzésem szerint meg kéne jönnie, és most vettem észre, hogy már majdnem 10 napja meg kellett volna. Még sosem maradt ki, napra pontosan meg szokott jönni. Mielőtt lehordanátok, én már jó ideje letettem arról ,hogy teherbe essek, sok kudarcom volt, fél petevezetékem, vetélésem, méhen kívüli terhességem, és a férjemmel egy hónapban egyszer vagyunk együtt, mert külföldön dolgozik. Most pedig nagyon megörültem, hogy már lassan 10 napja meg kellett volna hogy jöjjön. Borozgattam néha esténként. Persze egyáltalán nem biztos semmi, de ugye nem lehet baj? Úgy tudom a beágyazódásig nem gáz az életmód. Természetesen honlap veszek tesztet.
2016. ápr. 21. 19:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
GraTulalok. Mindenjoot!!!!!!:):):)
2016. ápr. 22. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!