Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vettem eddig észre, hogy...

Nem vettem eddig észre, hogy késik a havim, de ittam alkoholt többször. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Most néztem a naptárat, mert már érzésem szerint meg kéne jönnie, és most vettem észre, hogy már majdnem 10 napja meg kellett volna. Még sosem maradt ki, napra pontosan meg szokott jönni. Mielőtt lehordanátok, én már jó ideje letettem arról ,hogy teherbe essek, sok kudarcom volt, fél petevezetékem, vetélésem, méhen kívüli terhességem, és a férjemmel egy hónapban egyszer vagyunk együtt, mert külföldön dolgozik. Most pedig nagyon megörültem, hogy már lassan 10 napja meg kellett volna hogy jöjjön. Borozgattam néha esténként. Persze egyáltalán nem biztos semmi, de ugye nem lehet baj? Úgy tudom a beágyazódásig nem gáz az életmód. Természetesen honlap veszek tesztet.
2016. ápr. 21. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz :) Mi lombikozunk és nekem a doki kifejezettem ajánlotta hogy egy kevés bort igyak :) Kb 1 dl.
2016. ápr. 21. 19:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez így van, állítólag lazítja a méhlepényt, könnyebben kering a vér vagy valami ilyesmi. Csak én ha ittam, akkor nem 1 dl-t.
2016. ápr. 21. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Nem lesz gond :) Innentől ha odafigyelsz akkor minden rendben lesz ;)

2016. ápr. 21. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, semmi gond nem lesz!!! Én az első babámmal(aki meglepetés bébi :) ) amíg nem tudtam, bulizni is voltam, nem kevés alkohollal fűszerezve, nem is egyszer. Teljesen egészséges, mára lassan 6 éves nagylány! :) Mikor tesztelsz?
2016. ápr. 21. 21:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Reggel teszteltem, pozitív lett. Most egyelőre inkább ideges vagyok, mint boldog, mert szeretném mielőbb látni, hogy jó helyre ágyazódott. Számításaim szerint már lassan lehet 4 hetes. Egyelőre eléggé hihetetlen, nem gondoltam, hogy még összejöhet. Úgy tudom én is, hogy az életmód az elején még nem árthat, a kritikus szakasz, amikor kialakul az idegcső.
2016. ápr. 22. 11:06
 6/11 Melody0529 ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom, az elején még nem okoz semmilyen gondot.

Szurkolok nektek, hogy minden rendben menjen :) <3

Én kb. hétfőre nem várom :) Már olyan kíváncsi vagyok :)

2016. ápr. 22. 11:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Melody mit értettél az alatt, hogy Hétfőre nem várod? :-)
2016. ápr. 22. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Minden rendben lesz!! :)

Melody arra értette, hogy hétfőn kellene megjönnie a menstruációjának, de nem szeretné, mert babát szeretne! :) Drukk neki is!

2016. ápr. 22. 12:02
 9/11 Melody0529 ***** válasza:

Így van, pontosan erre értettem :) Hogy remélem, nem fog megjönni.

De fél órája elkezdtem görcsölni, de még hátha... :/

2016. ápr. 22. 13:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja elnézést! Levághattam volna :-) Akkor én is drukkolok. Én most épp dokit keresek, aki minél előbb meg tud uh-zni privátban.
2016. ápr. 22. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!