Védekezés mellett terhes lehetek, ha csináltam tesztet és pozitív lett? Most hogyan tovább?
Többször is együtt voltunk a barátommal, védekeztünk és nem szakadt ki egyszer se. 2 hete késett a menzeszem, fájdalmat éreztem a melleimben, folyamatosan fáradt vagyok. Ezért csináltam tesztet és pozitív lett. A biztonság kedvéért holnap veszek még egyet. Honnan tudhatom, hogy hányadik hétnél járok? Védekezés mellett megtörténhet ez? 17 éves vagyok, a barátom 19. Mindketten tanulunk még, nem tudjuk vállalni a babát. A szüleim azt hiszik, hogy az ő ''pici lányuk'' még érintetlen. Nem mondhatom el nekik. El tudjuk intézni csendben a barátommal?
Légyszi segítsetek, most hogyan tovább?
Szerintem hagyjuk már szegény lány kioktatását! Könnyen beszél mindenki, aki védekezik és nem lett még terhes.. De mit értek azzal ha támadjátok?? Szegény teljesen kétségbe van esve amit én teljesen megértek szóval szerintem nagyon nem hiányzik neki az, hogy itt, ahol valószínűleg egy támaszt várt, támadják.
Én nekem eszem ágában sincs téged támadni kedves kérdező, sőt, nagyon is érdekel, hogy mi a helyzet veled?! Ha gondolod akár privátban is meghallgatlak ha szeretnél mesélni. Kitartás!!
Lehet, hogy arra a gyerekre is kellene gondolni! Mert az oké, hogy vállalja a felelősséget azért ami bekövetkezik de nem biztos, hogy minden esetben az a legjobb ha megszüli a gyereket.
Persze én nem vagyok abortusz párti, sőt!!! De azt hiszem, hogy vannak olyan esetek amikor sajnos ez a jobb megoldás. Hangsúlyozom még egyszer, nem azt mondom és nem arra bátorítom, hogy vetesse el a babát!!!!!
De majd ezt ők megbeszélik a családdal és kiderül, hogy végül tudják vállalni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!