Pozitív ovu teszt,37,1-es ébredési hő mellett?
"megbolondult" az ovuteszt?
nekem a 24-dik napon lett pozitív...úgy, hogy a 27-diken meg kéne jönnie. Én se értem mi van. Hőt most nem mérek.
Kérdésem: ápr. 9-én mérted a hőt is? mennyi volt?
én azért a hőnek hinnék
Szia! Én a test jelzéseinek hinnék, nem az ovu tesztnek.
Hasonló helyzetben voltam én is mikor a kislányom fogant.
A ciklusom 8. napján volt szerintem ovum, volt hőleesés, középidős vérzés, termékeny nyàk. Másnap elindult felfelé a hőm. Szóval minden arra utalt, hogy megvolt az ovuláció. Majd a ciklusom 12. napján pozitív lett az ovu tesztem, de nem volt de ovud nyák, sem a hőm nem ezt igazolta.
Aztán kiderült, hogy sikeres a hónapunk, pozitív lett a terhestesztem. Az első pozitív tesztem szerintem a 12. dpo-n volt, de az ovu teszt szerinti ovulációból kiindulva a 8. dpo-n. Ez megint nem nagyon stimmel, mert ilyen korán még nem szoktak pozitívak lenni a hcg tesztek. Később az ultrahangokon mindig 5 nappal nagyobb volt a babám, mint amekkorának lennie kellett volna 28 napos ciklussal számolva. Szóval biztosan korábban fogant.
Itt az a bizonyos görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!