Védekezés mellett terhes lehetek, ha csináltam tesztet és pozitív lett? Most hogyan tovább?
Többször is együtt voltunk a barátommal, védekeztünk és nem szakadt ki egyszer se. 2 hete késett a menzeszem, fájdalmat éreztem a melleimben, folyamatosan fáradt vagyok. Ezért csináltam tesztet és pozitív lett. A biztonság kedvéért holnap veszek még egyet. Honnan tudhatom, hogy hányadik hétnél járok? Védekezés mellett megtörténhet ez? 17 éves vagyok, a barátom 19. Mindketten tanulunk még, nem tudjuk vállalni a babát. A szüleim azt hiszik, hogy az ő ''pici lányuk'' még érintetlen. Nem mondhatom el nekik. El tudjuk intézni csendben a barátommal?
Légyszi segítsetek, most hogyan tovább?
Akkor kb február 28-án kezdődött a vérzésed. (A vérzés első napja számít nem az utolsó.
Akkor ma már 7 hetes terhes vagy. Eszerint május 22-ére már a 12. hetet töltöd. De legkésőbb május 27-ére betöltöd a 12.hetet ha figyelembe vesszük azt hogy az átlagnál hosszabb a ciklusod.
Kizártnak tartom, hogy a szüleid nélkül eltudnád intézni az abortuszt.
Ha mondjuk május első napjaiban be is töltöd a 18-at amikor már nem kell szülői beleegyezés, még akkor is ott van, hogy 2 szer meg kell jelenni a gyámügynél, be kell fizetni kb 30 ezer forintot, és mivel még nem szültél előző nap be kell feküdni a kórházba, hogy tágítót tegyenek fel. Arról nem is beszélve hogy a műtét napján az altatás miatt csak kísérővel engednek haza.
Szerintem ha voltál nőgyógyásznál és tényleg terhes vagy (minél elöbb menj), akkor azonnal állj a szüleid elé. Ha mérgesek is lesznek segíteni fognak.
Na jó,most komolyan!!
Ne akard már bemesélni,hogy te felhúzott gumival,ami nem sérült estél teherbe...
Tudod ez kb.olyan mint mikor a 3 éves gyerekem azt bizonygatta,hogy a dolgok egyszer csak maguktól összetörnek...
Szóval?? Vagy nem volt a pasidon gumi,vagy nem tőle vagy terhes!
:( eluntezni....
Mas meg foggal korommel akarja, hogy megmaradjon...
Ha eleg felnott voltal a szexhez most legy AZ a felelossegvallalashoz is...
" én is ismerek olyat aki gumi mellett lett terhes"
Én is gumi mellett lettem terhes!!! A gumi az éjjeli szekrényen maradt,mi meg mellette csináltuk...így tartom elképzelhetőnek a "gumi mellett lettem terhes" dumát!
Legalább magának ne hazudjon ilyenkor már!!!
A terhesség létrejött, most már nem teljesen mindegy, hogy milyen körülmények között? Miért rugóztok ezen?
Kérdező, május hányadikán van a születésnapod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!