Ti tesztelnétek a helyemben?
Lehet PMS is de lehet beágyazódás is 9. dpon. Ha az utóbbi, akkor sincs még HCG mert beágyazódás után kezd termelődni, így nincs értelme tesztelni sem. Ha nem bírod megvárni a nemvárt napját akkor is várj vagy 3 napot még és akkor se biztos, hogy kimutatja a teszt.
Egyébként görcsölt a hasam 7-8-9. dpon és babás voltam, 12. dpon teszteltem halvány pozit.
A többi szerintem más miatt lehet, beágyazódáshoz inkább görcsölés/szurkálás esetleg pecsételés társul, még a derékfájást is ra lehet fogni de mind igaz lehet PMS-re is.
Milyen módon figyelted az ovulációt?
Biztos hogy 9. dpo-n vagy?
Mert ha igen, akkor inkább valami vírusra gyanakodnék, ha meg tényleg terhesség okozza a tüneteidet, akkor az a valószínűbb, hogy kicsit előbb volt ovud mint gondolod.
Amúgy a teszteléssel nem veszíthetsz sokat. Vagy kiderül hogy + , vagy ha - , akkor azt tudod, hogy vagy terhes vagy, vagy nem.
Ha van sok teszted, akkor ellőhetsz egyet.
Köszi a gyors válaszokat.Mérem a hőmet és vezetem is. Végül is az is tévedhetett,nem tudom.
Jobb oldalon eléggé szurkál a petefészkem néha nagyon bele nyilall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!