Ti tesztelnétek még egyet?
Pár napja, 3 napos késés után egyértelmű pozitívat teszteltem. Halványabb a 2. csík, de jó látható.
Gondoltam, majd 6-7. hét környékén 2-3 hét múlva ráérek dokihoz menni...ugye? vagy teszteljek még egyet?
Ne tesztelj, teljesen fölösleges. Én csak azért teszteltem kettőt, mert a 15. Dpo-s reggeli alig látható volt, két nap múlva erősebb lett, onnantól nem is teszteltem. Hőt sem mértem utána, ezek csak arra jók, hogy idegesítsd magad vele.
Igen, ráérsz akkor menni, előtte úgyse nagyon lát sokmindent.
Boldog babavárást! :)
semmi értelme tesztelni, nem is értem miért tanácsolják :)
a teszt azt mutatja ki, hogy a szervezetedben HCG van, se többet, se kevesebbet! szomorú példa de ha elmegy a baba is még 3 hétig pozitív a teszt, mert annyi idő alatt ürül ki a hcg.
innentől egy dolog van ami megnyugtat, hogy 6 hetes korod után elmész dokihoz és látod ahogy pulzál a szíve :)
én mindkét terhességemnél csak 1 tesztet csináltam, ráadásul a kimaradt nap estéjén. nem szabad belemenni a terhesen tesztelgetésbe, mert belehülyülsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!