Ti tesztelnétek a helyemben? 3 napja késik
Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem, de negatív lett és félek a csalódástól2015. okt. 30. 15:49
2/15 anonim válasza:
Varnek meg akkor a teszttel 2-3 napot :) Turelem..
3/15 anonim válasza:
Nekem nemvárt után 1-2 nappal már elég erős pozi volt. Szerintem még várj pár napot. Ne éld bele magad de reménykedni szabad. ;) remélem sikerül a baba :)
4/15 anonim válasza:
Nekem is 3 napja késik, de még nem teszteltem. Vasárnap reggelre tervezem, akkor már 5 nap késés lesz, és azt már tutira kimutatja. Pont azért várok én is, mert félek a csalódástól....
5/15 anonim válasza:
Én is holnap reggel tesztelnék. Szurkolok! :)
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, aranyosak vagytok :)
a 3. válaszadónak gratulálok sok egészséget a babaváráshoz :) első baba?
a 4.válaszadónak pedig szorítok, és én is vasárnap fogok tesztelni, addigra már tuti ki kell hogy mutassa.
Nekem már van tündéri 17 hónapos kislányom és jó lenne mell már egy kistesó
2015. okt. 30. 17:42
7/15 A kérdező kommentje:
4. válaszadó neked van valami tüneted?
2015. okt. 30. 17:52
8/15 anonim válasza:
Igen, vannak tüneteim. Már több, mint egy hete mensi szerű görcsök naponta többször pár percig tart. Mellem be van durranva, de nem úgy, mint máskor mensi előtt, sokkal jobban. Hőemelkedésem van három napja (37,4), és furcsa izomfájdalom, amit nem nagyon tudok hova tenni, mert még nem hallottam olyat, hogy ez terhesség jele lehet. Nem vagyok beteg, nem azért van hőemelkedésem. Fáradt vagyok, pedig most itthon vagyok, nem dolgozom, mégis egész nap csak aludnék.
9/15 anonim válasza:
Ja, és köszi, én is szorítok neked vasárnap. :-)
10/15 A kérdező kommentje:
Amit ide leírtál tünetként, teljes mértékben ugyan ezeket érzem én is :) És az előző terhességem is ugyan így kezdődött úgy hogy remélem jók a megérzéseim mert olyan jó lenne már egy kis tesó. Ma majdnem teszteltem de inkább várok holnap reggelig :)
2015. okt. 31. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!