Ti tesztelnétek a helyemben? 3 napja késik
Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem, de negatív lett és félek a csalódástól2015. okt. 30. 15:49
11/15 anonim válasza:
Hát én nem birtam ki, reggel fél 6-kor felkeltem és teszteltem. Először egy intimed 25-ös teszttel,nagyon halvány pozitív, aztán később kiszaladt párom a gyógyszertárba, 10-es Benuval teszteltem még egyet, még halványabb lett... Veszek ma még egy tesztet, de azt csak holnap reggel használom el. Soha nem láttam még élőben pozitív tesztet, de szerintem ez tuti, hogy baba. Nagyon várjuk már, én 35 éves vagyok, párom 40 és több, mint fél éve tervezzük a babát. Holnap már remélem erősebb lesz a csík. Tudnál ajánlani valami nagyon jó, megbízható tesztet?
12/15 anonim válasza:
3 válaszoló vagyok, koszi igen első baba :)
14/15 anonim válasza:
4-es vagyok, szorítok!! Írj, ha van valami!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien szorítottatok de sajnos negatív lett. De a tünetek mindig meg vannak és a hőm is fent van és állandóan lever a víz. létezik hogy ennyi idő után nem jelzi ki?
2015. nov. 1. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!