Ti tesztelnétek még egyet?
Pár napja, 3 napos késés után egyértelmű pozitívat teszteltem. Halványabb a 2. csík, de jó látható.
Gondoltam, majd 6-7. hét környékén 2-3 hét múlva ráérek dokihoz menni...ugye? vagy teszteljek még egyet?
első vagyok.
Nekem ugyan még nem volt, de itt is többen, többször írják, hogy pozitívat mutatott a teszt és mégis megjött. A predictor early pl. 10ből 8x pozitív a tapasztalatok szerint akkor is, ha nincs baba.
Én inkább rászánnám azt a pár száz ft-ot, és az akkor tuti, mint beleéljem magam aztán mégse.
De nekem aztán mindegy.
Én 1 db tesztet csináltam, pozitív lett, a következő munkanapon mentem is dokihoz. Nekem elég volt, hogy megerősítette a terhességet, és azt mondta, minden ok.
Szívhangot később sem mutatott, szóval ebből a szempontból mindegy volt, mikor megyek.
Felesleges még egyet tesztelned. Pozitív, gratulálok.
Ha egy teszt mar pozitiv es nem is jott meg, akkor nem kell megint tesztelned. Nyilvan ha akarsz, akkor tesztelsz, az sem baj.
Az elso ket gyerekkel en sem teszteltem tobbszor.
Nem vedekeztunk, nem jott meg a mensim, teszteltem es pozitiv lett, ennyi.
A harmadik terhessegnel turelmetlenebb voltam, mert mar a nem vart elott rosszul voltam, igy teszteltem elotte harom nappal es halvany pozitiv lett. Vartam 4 napot, nem jott meg a verzes es akkor csinaltam meg egy tesztet, ami mar eros pozitiv volt.
Az elso gyerekkel voltam csak koran uh-n, 5 hetes 6 napos volt a terhesseg es pulzalt mar a szivcso, de az meg nagyon lutri volt, mondta is az orvos, hogy nem biztos, hogy sok mindent latni fogunk. De utana elutaztam, igy inkabb elmentem orvoshoz koran.
Ha nem surgos es nincs semmi baj, de nem is akarsz sokaig varni, akkor szerintem betoltott 7 het kornyeken mar erdemes menni, akkor mar biztosan van szivmukodes.
Mivel nekem nem tervezett terhesség volt, nem akartam hinni a szememnek, mikor pozitív lett.... másnap teszteltem még egyet, az már sokkal erősebb lett, így kénytelen voltam elhinni...
Dokihoz csak 6-7. hét környékén tervezek menni, addig feleslegesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!