Ha már lennének tüneteitek, de a nemvárt napja még 2 nap, ti tesztelnétek?
Figyelt kérdés
Vasárnpra nem várom.Elég sok gyanús tünetem van!
Szédülés, ma kifejezetten,nagyon intenzív szaglás,feszítő,szúró érzés alhas tájékán,(mensi görcs semmi),bizsergő érzékeny mellek.
Szombat reggel tesztelnék,de kicsit félek a negatív teszttől!
Ti mit tennétek a helyembe?Várnátok,vagy tesztelnétek?
Nagyon izgatott vagyok!
2016. ápr. 15. 11:06
11/14 anonim válasza:
Bocsi előző is én voltam telorol belejavit a sorry:)
12/14 anonim válasza:
Szia! Ciklus.hu szerint en is vasárnapra nem varom :) nekem a mellem nagyon fájt a hét első felében, most is feszül, viszont a hasam 3-4napja úgy görcsöl, mint ahogy mensi előtt szokott, de nekem ha egy napig görcsöl, akkor még aznap meg is szokott jönni! Nem tudom mi ez, kedden teszteltem, de nega lett! Túl korai volt tudom...nekem is xepil van itthon, de már csak 1! Mit gondolsz? Teszteljünk reggel? :) Detty
13/14 anonim válasza:
Nem birtam varni! Detty
14/14 anonim válasza:
Detty nagyon gratulálok remélem így is marad! :)
Minden vágyam ugyanezt látni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!