Akinek jelentkezett a beágyazódási vérzés, annak melyik napszakban történt, vagy hogyan?
Kedves első, pont így vagyok én is. De csak holnapra nem várom.És ezt 3 napja tapasztaltam.Egyszer.Remélem sikerült :)
Kedves második! Ne keseredj el, ha viszont biztosra szeretnél menni, hogy minden oké e, akkor tényleg doki!
Szorítok Neked :)
Ebben a hónapban nagyon reménykedem. ovu után 4 nappal szurkálódás kezdődőtt, azóta is tart, néha erősebb néha gyengébb, aztmondják jó jel! 1 hét és kiderűl. azért 9 hónap után már nagyon reménykedem :D (barátcserje 2. hónap ezért is bizakodok sok pozitiv tapasztalatot olvastam)
2. voltam! Sok sikert nektek is :)
Jó ezeket a tapasztalatokat olvasni! Tudom mindenkinek más, de azért sokszor reményt ad, vagy éppen felébreszt, hogy ne éljem bele magam.
De mindenképpen hasznosak :)
Sok szerencsét mindenkinek :)
Megint 2.
Tegnap reggel barna vér 1torles erejéig. Gorcsolok szurkalok, hőm fenn van. Most nagyon izgulok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!