Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már valaki úgy hogy egy...

Járt már valaki úgy hogy egy héttel hamarabb jelentkezett a "menstruáció" aztán kiderült hogy ennek ellenére babát vár?

Figyelt kérdés

2015. okt. 10. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem 5 nappal hamarabb jött meg most és 3 napig tartott, ebből egy nap erősebb vérzés. Furcsa, több okból is.

1. nem szokott hamarabb megjönni, 2. hat-hét napig szokott tartani, még sosem volt 3 napos mensim, 3. hányinger tör rám, érzem a szagokat.

Holnap veszek már egy tesztet.

Viszont nagyon nem élem bele magam, mert most ez az első próbálkozós hónap, mióta abbahagytam a tabletta szedését.

2015. okt. 10. 22:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Én ugyan így vagyok most... Epp nincs itthon tesztem csak lh. Eddig folyamatosan teszteltem vele mint jósteszt és csont negatív volt ma pedig megjelent rajta egy jól kivehető második csík is... Érdekes...
2015. okt. 10. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Ez már a kétségbeesésnek elég furcsa foka. Mi jön még? Járt már valaki úgy, hogy az adott hónapban nem szexelt, mégis terhes lett? Járt már valaki úgy, hogy megjött, és a teszt is negatív, mégis volt baba?

Ne görcsölj ennyire, az nem segít.

2015. okt. 10. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Drága harmadik!

Első vagyok, elmondanám neked, hogy már van egy 8 hónapos lányom, akivel az első 3 hónapban vérezgettem, annak ellenére, hogy terhes voltam.

Ez egy teljesen normális és ami azt illeti, átlagos jelenség, mivel a szervezet ,,emlékszik" rá, hogy olyan tájban menstruálni szokott és emiatt lehetséges a vérzés.

Egészséges gyermeket szültem!

Annyi a különbség a rendes menstruáció és a terhesség alatti vérzés között, hogy terhesség esetén kevesebb a mennyiség és hamarabb elmúlik.

Viszont ha terhes vagy és bő, darabos vérzésed van, akkor irány az orvos, mert az valószínűleg vetélés. :(

2015. okt. 10. 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Elég sok minden elofordulhat. Nyilván szex nélkül lehetetlen teherbeesni de olyanról már hallottam hogy menstruált valaki és a teszt is negatív volt mert a hcg nem valasztodott ki a vizeletebe... Szóval igen a remény hal meg utoljára :)
2015. okt. 10. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert :) majd ird meg, mi lett.
2015. okt. 11. 01:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj negyedik hozzászóló,de én igazat adok a kedves harmadiknak, bár a megfogalmazás lehetett volna "kedvesebb",mégsem érzem sértőnek. De,valahol igaza van! Nem kellene azt írni,hogy a terhesség alatti vérzés teljesen normális dolog,nyilván nem az,hiszen akkor nem ez lenne a terhesség első jele,és szerintem ha egy terhes elmegy a dokijához azzal,hogy vérzik,nem azt a választ kapja,hogy ez tök normális,menj haza,hanem körbevizsgálja,ha nem talál más rendellenes dolgot,akkor mondja,hogy a terhesség alatti vérzés LEHET ártalmatlan jelenség is. Megint ugyanez a véleményem az átlagos jelzőről. ELŐFORDUL,ritkán,ok nélkül,hogy vérzik. Pont erre utalt a hármas válaszoló,az ilyen ritkán előforduló ártalmatlan vérzéseket általánosítják,és ezzel egyrészt hiú reményekkel táplálnak másokat,másrészt alapot adnak felesleges idióta kérdéseknek,amire mindig leírjuk ugyanazokat a válaszokat.

De,hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem ismerek senkit,aki rendes menstruáció után(még ha az rövidebb ideig is tartott) terhes lett volna,vagy rendesen menstruált terhessége alatt. Ismerek olyat aki pozi teszt előtt nagyon picit vérzett(1-2 csepp),de utána semmi. Olyat is ismerek aki pozi teszt után elkezdett vérezni 12 hét előtt,ebből kb.40%- nak maradt meg gyógyszer mellett a terhessége. És olyanokat is ismerek akik a 12.hét után véreztek,hematomájuk volt, feküdniük kellett,megmaradtak a terhességek,de volt aki hamarabb szült,vagy sűrgős császáruk volt. Ezek közül egyet sem ismerek akinek azt mondták volna,hogy ez normális,átlagos dolog...csináld meg holnap a tesztet és kiderül!

2015. okt. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!