Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan akinek...

Van köztetek olyan akinek mindig feszült a melle menstruáció előtt, és mikor teherbe esett pont akkor nem jelentkezett ez a feszülés?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,már pár hónapja tervezzük de eddig még nem jött össze. 4 nap múlva "nem várom" és furcsa hogy egyáltalán nem feszül a mellem, pedig nekem középidőtől kezdve egészen addig míg meg nem jön, iszonyúan szokott fájni, alig tudok hasra feküdni, stb. Szerintetek azért van mert most sikerült, vagy más oka lehet?

2015. febr. 18. 10:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem a feszülés elvileg uyganúgy marad, csak a vérzés nem jön hozzá.
2015. febr. 18. 11:11
 2/19 anonim ***** válasza:
igen, ez a helyzet gyanússá teszi, hogy "van ott Valaki" :D
2015. febr. 18. 11:14
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem feszult, es 16 napja nem jon.

A teszt eddig negativ, de azert remenykedem

2015. febr. 18. 11:41
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem is feszültek a melleim mensi előtt mindig, de amikor teherbe estem, szorozd be százzal, annyira feszültek és fájtak.

Viszont, ahogy itt olvasgatni, van, akinek meg épp az volt a jel, hogy nem feszült. Ha nem jön meg 4 nap múlva, másnap reggel csinálhatsz egy tesztet..

2015. febr. 18. 12:04
 5/19 anonim ***** válasza:

Igen, nálam ez volt.

Kb. mensi előtt egy-másfél héttel már iszonyúan fájtak mindig a melleim, mikor terhes lettem, akkor meg semmi nem volt, és ez a tünetem végig kimaradt. :)

Nem is éreztem mást csak a hihetetlen fáradtságot és étvágytalanságot.

2015. febr. 18. 12:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Jajj de jó lenne, ha így lenne :) Olvastam, hogy mindenkinél más, csak kíváncsi voltam véleményekre, úgy hogy jöhetnek még :) Már csak 4 nap és kiderül, ezt is tudom, csak már annyira szeretnénk, hogy informálódni szerettem volna.
2015. febr. 18. 12:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk, viszont én holnapra nem várom :)

De az is lehet hogy már meg kellett volna jönnie... Mivel én teáztam.

Ki várom a hétvégét :)

Megy a drukk:)

2015. febr. 18. 13:04
 8/19 anonim ***** válasza:

Csak a saját tapasztalataim tudom mondani.

Mensi előtt mindig fájnak a melleim.

2. terhességem lesz remélem. elsőnél mensi előtt iszonyatosan elkezdett fájni, abnormálisan. és nagyon sokáig tartott.

Most holnaputánra nem várom és semmi!!? teljesen "fonnyadtak" :D

2015. febr. 19. 13:44
 9/19 anonim ***** válasza:
hirtelen fáradtság rám is rám tör sokszor, ezt a fáradtságot nem lehet máshoz hasonlítani. Az arcomon is érzem, hogy egy pillanat alatt mintha lekókadna.
2015. febr. 19. 13:46
 10/19 A kérdező kommentje:
7 -es.kommentelő,azt írtad mára nem várod,mi lett? Megjött/ nem jött? Teszteltél?...
2015. febr. 19. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!