Van köztetek olyan akinek mindig feszült a melle menstruáció előtt, és mikor teherbe esett pont akkor nem jelentkezett ez a feszülés?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,már pár hónapja tervezzük de eddig még nem jött össze. 4 nap múlva "nem várom" és furcsa hogy egyáltalán nem feszül a mellem, pedig nekem középidőtől kezdve egészen addig míg meg nem jön, iszonyúan szokott fájni, alig tudok hasra feküdni, stb. Szerintetek azért van mert most sikerült, vagy más oka lehet?2015. febr. 18. 10:50
11/19 anonim válasza:
7.-es vagyok, még mindig nem jött meg :)
Mára nem vártam :) lehet még ma este tesztelek nem tudom :)
12/19 A kérdező kommentje:
És nem érzel semmi mensire utaló jelet? Szurkolok neked.Mindenképp írd meg az eredményt ! :)
2015. febr. 19. 20:49
13/19 anonim válasza:
Hol az egyik hol a másik petefészkem szúrkál,de görcseim nincsenek.
A mellem ma kezdett "nőni" vagy nem tudom,de ha megfogdosom akkor fáj csak.
A hőm az 37,3 - 37,4.. És nem vagyok beteg :)
14/19 A kérdező kommentje:
Na mi a helyzet? teszteltél már?
2015. febr. 20. 10:31
15/19 anonim válasza:
Teszteltem igaz késő este....
Negativ lett, de a tetején volt egy pötty,aztán mintha jóval később megjelent volna a második csík úgy félig kb.sajnos ezt nem tudom már meg,mert a parom párom össze fogdosta és koszos volt a keze, le akartam törölgetni,de lejött még a kontroll csík is :D úgyhogy majd holnap reggel tesztelek újra mivel ma sem jött mwg.
16/19 anonim válasza:
Annyira édes volt,mondtam neki tegye már le,mert csak oda fogja képzelni :) o akarta annyira este...
18/19 A kérdező kommentje:
Nálam a helyzet változatlan, igazából nekem 23 naposak szoktak lenni a ciklusaim, de pár hónapja, pont mióta próbálkozunk van hogy csak 25.napra jön meg, ma vagyok a 23.napom, de semmi, se görcs, de mellfeszülés, pedig nekem mindkettő nagyon durván szokott lenni. Még kivárom a hétvégét, ha nem jön meg hétfőn veszek tesztet és kedd reggel csinálom meg. Továbbra is drukkolok és majd írj, mi lett! :)
2015. febr. 20. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!