Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Feszülés menstruáció előtt?

Feszülés menstruáció előtt?

Figyelt kérdés
egy hét múlva jön meg a menstruációm , most van fehér folyásom..eddig minden oké, de délután a jobb petefészkemben szúró, feszülő érzést tapasztalok és ha megtapintom érzem hogy kicsit meg van duzzadva. Ez csak egy menszi előtti tünet? vagy baba? kinek volt már ilyen?
2012. febr. 18. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát a szúró feszülő érzés oké,de a többi?!Már mint mit tudsz kitapintani?A petefészkedet?Azt hogy?Ha baba lenne az még ugye nem baba semmi féle kép nem tudnád kitapintani.érezni!Hány éves vagy?
2012. febr. 18. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a sárgatest.

Amiután a petesejt a tüszőrepedéskor kiszabadul,akkor a tüsző helyén az ugynevezett sárgatest kezdi termelni a sárgatest (progeszteron)nevű hormont és megnő a mérete is.

Ezt érezheted .

én is szoktam.

Ettől még lehet baba is meg menszi is.

2012. febr. 18. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:

értem köszönöm

az elsőnek: tudom kicsit bután fogalmaztam. ahogy végig simítom a hasam és ahol a petefékszem található, szóval ha összehasonlítom a másik oldallal, a jobb oldal fel van puffadva

2012. febr. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!