Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nálatok jelentkezett beágyazód...

Nálatok jelentkezett beágyazódás során vérzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi éppen nem tervezünk babát, 1 éves a legkisebb, szeretnénk harmadikat is...majd. Nos, szombaton védekezés nélkül voltunk együtt (a miért-eket ne firtassuk:D), ami kb. a peteérésem idejére esett (én nem számolgattam soha, mert a két gyermekemmel könnyen terhes lettem). Ma jelentkezett nálam egy kis barnázás, amit nem tudok hova tenni, febr. 5 körül várom a menstruációmat. Lehet, hogy bébi lenne a dologban? Ugyan még kb. 1,5-2 év múlva terveztük volna, de azért persze, örülnénk neki, ha úgy alakult volna:) Nem emlékszem, hogy valaha jelentkezett-e nálam ilyen pecsételés, barnázás, mert soha nem görcsöltünk rá erre, és fel sem tűnt volna akkor.

2015. jan. 27. 13:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

neem akkor volt ilyen, amikor felfáztam

terhességnél soha egy csepp vér nem volt

2015. jan. 27. 13:40
 2/15 anonim ***** válasza:
*nekem
2015. jan. 27. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt.
2015. jan. 27. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem.
2015. jan. 27. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:
nem
2015. jan. 27. 13:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Na, ha inkább egy felfázást hoztam össze...éppen most futom a köröket, hogy kiderüljön mi van a makacs hólyaghurutom mögött (évi 2-3 alkalommal jelentkezik, nem folyamatosan van).
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem se volt soha.
 8/15 anonim ***** válasza:

általában e coli baktérium a ludas, tenyésztesd ki a vizeletet

idülten kihat mág a menstruációra is, meg a termékenységre is.

2015. jan. 27. 13:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor levontam a következtetést...Pedig már teljesen beleéltük magunkat, hogy 5 fősre nő a családunk:) Nyilván ennek utána járok (már vagy 10 éve küzdök vele, már több kísérlet is volt rá, hogy kigyógyuljak, még nem sikerült), mert a legjobb egészségesen belekezdeni az ilyesmibe, és még szeretnék adni a kislányomnak néhány évet, hogy ő legyen a kicsi a családban:)
2015. jan. 27. 13:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 3 gyerekem közül a középsőnél igen! 2 napig barnáztam, majd abbamaradt. Olyannyira nem gondoltam, hogy terhes vagyok, hogy amikor a mellfeszülés elkezdődött, nem tudtam hova tenni. Már a 40 napon jártam, mikor a férjem rákérdezett, hogy na megvolt akkor rendesen? Akkor eszméltem, hogy nem igazán. Tesz, és azonnal pozitív lett. Ma már 4 éves. A másik két gyerekemnél nem volt ilyen. Pontosan emlékszem, 26-27 naposak a menzeszeim, és ez a 23. napon volt! Remélem, segítettem :)
2015. jan. 27. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!