Szerintetek ha megiszol 2,3 pohár pirosbort, te is és a párod is, és akkor esel teherbe, az gondot jelent a magzatra tekintöen?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 14:25
1/4 anonim válasza:
A világon semmit!!! Megnyugodhatsz! Amíg nem történik meg a beágyazódás, addig nem vagy kapcsolatban a babával, tehát ha atomrészegen esnél teherbe, akkor sem lenne emiatt semmi baja! :) Én kb. 1 hetes terhes voltam, amikor utoljára ittam, nem keveset, mert még nem tudtam, hogy sikerült. Semmi baj nem lett!
2/4 Vilcsianyuja válasza:
Nem, szerintem nem árt. Nagyon sok baba fogan így, szerintem :o) Azért most, hogy terhes vagy, ne igyál 1-2 kortynál többet :o)
3/4 anonim válasza:
amíg nem alakul ki a magzat vérkeringése. (kb. 4-5 hetes kor) addig nem vagy hatással rá. utána viszont nagyon fontos, hogy milyen vitaminokat, táplálékot juttatsz számára
4/4 anonim válasza:
Egyébként meg sok orvos kifejezetten javasolja a vörösbor ivását kismamáknak is,jót tesz a vérképzésnek és számos pozitív hatása igazolt.Persze mértékkel,napi egy pohár az ebédhez,vacsorához egyáltalán nem jelent problémát.
(egy eü-s kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!