8 mm-es tüsző 13. napon. Lehet ebből még valami? Clostival stimulálnak. Attól lehet pici, hogy alig iszom. Napi 1-2 pohár. Tudom, hogy többet kéne
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 12:17
1/10 anonim válasza:
Hát bizony. Alsó hangon másfél litert.
2/10 A kérdező kommentje:
és ez lehet ok?
2009. dec. 4. 14:27
3/10 anonim válasza:
Szia! Engem is clostival stimulálnak. Most volt egy szép tüszőm de az előző hónapban nekem is csak egy kis hitvány volt, amiböl semmi nem lett! Ez a második hónapom!
4/10 anonim válasza:
Két vetélés, egy műtét után, nekivágtunk a vizsgálatoknak. Nekem félidőben azt mondta a doki, hogy abban a ciklusban nem volt pé-m, mert az uh-on nekem is egy 8 mm tüsző volt a legnagyobb. Amúgy szabályos 27-28 napos ciklus, 14. napon nézte. Azt mondta ne aggódjak, nem biztos hogy mindig így van de ez a ciklus ilyen, pé nélküli, semmi nem utal arra hogy lett volna. Ketten is nézték és mindketten egyetértettek ebben. Elmentem hát a 26. napi vérvételre, a férjem spermavizsgálatra majd vártam a mensit, hogy el tudjak menni a 3. napi vérvételre is. Közben mértem a hőmet, a görbe szerint volt pé-m. Mensi közeledtével elkezdett szépen lefelé menni a hőm ahogy szokott, de a mensi csak nem jött. Aztán egyszer csak megint felment és kiderült hogy terhes vagyok. Azt hittem ez valami vicc, dehát nem mert most vagyunk 27 hetesek és minden a legnagyobb rendben. Csoda volt vagy sem azt nem tudom, de egy biztos, soha ne adjátok fel!!! Elvileg én abban a ciklusban nem lehettem volna terhes, mégis itt rugdal a kiscsaj a hasamban. Ja és én is mindig keveset ittam bár 1-2 pohárnál azért picivel többet. Ez tényleg nagyon kevés. Sok sikert!!
5/10 anonim válasza:
De jó ilyet olvasni! Nem minden az uh vizsgálat én már abban sem hiszek!
6/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó ilyeneket olvasni nekem erőt ad hogy ne adjam fel.17.48 gratulálok a pici babádhoz.És reménykedem nálam is történik végre valami csoda.
Kedves Kérdező
Igazuk van a lányoknak többet kell inni nekem is volt ilyen de mostmár nem kell leerőszakolni magamba a folyadékot csak az elején nehéz. Sok sikert a babásodáshoz.
7/10 A kérdező kommentje:
istenem!!!köszönöm szépen
annyira kedvesek vagytok.... ez adott egy kis reményt
és gratulálok!!megpróbálom nem feladni
2009. dec. 5. 14:46
8/10 anonim válasza:
12.04 19.00
Szia hogy haladsz? Valami változás?
9/10 A kérdező kommentje:
semmi sajnos
2010. jan. 9. 18:29
10/10 anonim válasza:
Azért ne add fel.Fel a fejjel biztos sikerülni fog. utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!