Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csináltak várcukorszinte...

Miért csináltak várcukorszintermelés vizsgálatot? Hormon rendben van és emelett megkelett innom 1 pohár cukrosvizet és 2 oramulva megint kelett mennem vérvételre. Ez miért vanb?

Figyelt kérdés
nekem már néztek vércukorszintet de akkor nemkelett meginnom cukrosvizet.az rendben volt.
2009. jún. 5. 15:46
 1/6 A kérdező kommentje:
és a dokim miért csinálta ezt?nem terheseknek szokták megcsinálni?én még nemvagyok az!
2009. jún. 5. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a vizsgálat a terheléses vércukor vizsgálat. Ilyenkor megnézik hogy nagyobb mennyiségű cukor elfogyasztására hogyan reagál a szervezeted, nem e emelkedik túlságosan a vércukorszinted.

Ne aggódj, ezt minden kismamának túl kell élnie, de egy jó tanács: aki ilyen vizsgálatra megy vigyen magával citromlevet! Amennyi belefér a pohárba a cukros víz mellé, annyit beleönthetsz és így csak annyira lesz rossz íze mint egy túlcukrozott limonádénak! :)

2009. jún. 5. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, akkor nem tudom!

Azt hittem már babát vársz!

Az első válaszadó voltam.

2009. jún. 5. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs a családodban cukorbeteg?Mert ha van akkor nagyobb az esélyed arra,hogy te is cukorbeteg legyél!Ilyen estekben szoktak cukorterheléses vizsgálatokat csinálni vagy csak valamilyen eredményed arra utalhat,hogy cukros vagy!Nekem is volt ilyen vizsgálatom mert anyukám cukros sőt a családban szinte mindenki.Volt anno az eredményeimben arra utaló jel,hogy netán én is az vagyok és megcsinálták a cukorterhelést amin kiderűlt (lekopogm) nem vagyok az!De nővéremnél is csináltak mikor terhes volt sőt már időben hamarabb mint szokták és nem is volt baj mert nála kijött a terhességi cukor ami szerencsére elmúlt! Nagyon vigyázni kell a cukorbetegséggel!

Remélem kicsit tudtam segíteni!

2009. jún. 5. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy PCOS gyanús? ott is csinálnak inzulin vizsgálatot!
2009. jún. 5. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok pcos gyanus. a dokimnál még csak egyszer voltam. minden vizsgálatom jólett és a cukort is nézték az is jóhormonok is jók van pém is
2009. jún. 5. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!