Akkor ilyenkor mi van? Terhesség?
A következő hetekben majd ne felejts el meglepődni, hogy nem nő a hasad.
Gondolom a kérdezőnek előbb-utóbb le fog esni, hogy csak nem akar megszületni a gyerek. Akkor jönnek majd a "lehet, hogy valaki 50 hetesen szül?" típusú kérdések :D
16 hetes terhes vagyok. Túl vagyok 3 uh-n, kb 3 vérvételen, kb 3 féle kenetvizsgálaton, citológián.
Aki nem tudja, hogy terhes vagyok, már az is látja rajtam.
Túl vagyok a genetikai uh-n és kombinált teszten.
Ha valóban 16 hetes terhes lennél, ezeken neked is túl kéne lenned. 6 hetesen már látta uh-n a szívhangot a doki, kizártnak tartom, hogy 10 hetesen ne látta volna. 12. hetesen hasi uh-n már a nemét is megtippelték.
Sajnállak téged, hogy fogalmad sincs a terhességről, és ennyire beképzeled. Ha ennyire biztos vagy benne, miért nem mentél el azóta uh-ra? Vérvételre, ami 100%-osan megmondja, van-e HCG a szervezetedben? (csak hogy tudd, ha nincs HCG a véredben, nem lehetsz terhes, a HCG a terhesség feltétele).
Én a helyedben orvost keresnék. Nem nődokit...hanem aki segít helyretenni a tévképzeteidet...
Vágysz nagyon a babára, azért van ez? Régóta nem sikerül? Vagy esetleg pont az ellenkezője, rettegsz tőle, hogy terhes vagy/leszel?
(3)
6+4-en voltam a második babummal,hasin látszott a 6 mm embryo szívveréssel.Hüvelyi nem volt.
Éééééés lássatok csodát,a teszt pozitiv volt,nem is jött meg és a doki is látta.De hát akkor 14 éves korom óta én minden hónapba terhes voltam,mert menstruáltam:D Csak valahogy nem jutott eszembe tesztelni és a gyerek is csak 21 éves koromra bújt ki.Ennél tovább tuti nem volt még terhes senki xD Ja és a hasam se nőtt,ezt adjátok össze :D
(3)
De terhes ! Gond terhes a sok káposztalétől a fejében...
Én nem fogom belédmagyarázni, hogy nem vagy terhes!
Szerintem kisfiú lesz. Mit szólnál a Bendegúz névhez? Az olyan kis huncut!!!
És hol akarsz szülni? Apás szülésed gondolom nem lesz, de egy jó dúlát felfogadhatnál, a barátnőm ismer egyet, megadjam a számát?
Van egy tutijó hozzátáplálási táblázatom is, elküldjem?
Ki kéne írnod egy kérdést, hogy manapság mennyi hálapénzt illik adni a szülésznek, mert sajnos nem vagyok képben az aktuális tarifákkal.
Sajnos csaj GYES fog neked járni, szóval ideje beíratni a csimotát a kerületi bölcsibe is, hogy legyen helye, mire visszamész az egyetemre, vagy inkább keresel egy árufeltöltő melót a teszkóban? Mostantól megint nyitva lesznek vasárnap, tutijó túlórapénz lesz belőle!
Na, miről dumcsizzunk még? Zöld kaki? Hasfájás? TSMT torna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!