Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt része császáros...

Akinek volt része császáros szülésben, esetleg hüvelyi és császárosban egyaránt, leírná tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Az elsőt hüvelyi úton szültem,de tervben van a kistesó és a császáron gondolkodom! Írna tapasztalatot aki így szült? Esetleg ha mindkettőben volt részed,melyik volt az elviselhetőbb?
2016. ápr. 10. 15:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én csak a császárról tudok neked mesèlni. Igazából sokkal rosszabbra számítottam, mert én is sok rosszat hallottam róla. A kisfiam dèlben született, ezután betoltak egy őrzőbe ahol pihenhettem, majd èjfèlkor kivették a katétert és fel kellett állni majd elsétálni a mosdóba. Na ott kell madad nagyon összeszedni, mert az borzalmasan fáj. Majd átsétálni a holmijaiddal a szobádba, ahol eltöltöd a napokat. Reggel hozták a babát és már nekem kellett ellátni. Minél többet mozogtam annál jobb lett, két héttel a császár után pedig már a helyét sem éreztem.
2016. ápr. 10. 20:40
 22/28 anonim ***** válasza:

jajj, ne álszenteskedjünk már, nyilván mindenki tudja, hogy borítékért lehet kérni.

Kérdező, nem mindegy, hogy programcsászár vagy sürgősségi. Utóbbi gyakran marad rossz emlék, mert a kismama nem arra készül, kapkodva bármilyen dologban nagyobb az esély a hibára, hát még a műtőben. A programnál tudod, mire készülsz, van ide rendesen mindenre, lelkileg is fel tudsz rá készülni, nincs benned csalódottság.

Szerintem úgy írd ki a kérdést, hogy azokhoz szólsz, akik vagy természetesen, vagy programozott császárral szültek. A sürgősségi teljesen más tészta.

2016. ápr. 10. 20:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Többen is írtunk programozott császárról, mellesleg nekem az volt a legrosszabb élményem (szültem hüvelyi és sürgősségi császárral is.) Nem borítékért ment a dolog, hanem egészségügyi indokkal. A méhszájam túl gyorsan bezáródott, belázasodtam (a tejbelövellés miatt egyébként, de a dokim aggodalmaskodó típus volt), úgyhogy ujjal tágította, miközben a kétnapos friss sebre nehezedve masszírozta a méhemet, hogy ürüljön a szövettörmelék, vér stb, ami szülés után ott van. Mit mondjak, nem élveztem.:-(
2016. ápr. 10. 21:15
 24/28 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem(farfekvés, kicsi méh, nagy baba miatt), programozott volt, igaz mire a mütőbe jutottam már elkezdődtek a fájások. Hát nem volt kellemes mert én már felkészültem arra hogy semmit nem fogok érezni, és a fájások egyáltalán nem tetszettek. 1 nap ami kicsit kényelmetlen, én addig nem kellhettem fel, de utána nem volt semmi probléma, minél többet mozogtam annál jobb volt. Nem tudom milyen a rendes szülés, de én másodikra is ezt választom.
2016. ápr. 11. 08:45
 25/28 anonim ***** válasza:

pontozás --- ezért nem érdekel meg elég sok olyan nick van aki csak pontozni jár fel ...

szal nem tartom releváns dolognak a százalékot

nem sok értelme van ...

2016. ápr. 11. 09:32
 26/28 anonim ***** válasza:
En is epelmeju vagyok es en is direkt csaszart kertem. Siman ment minden, a fajdalom egyaltalan nem volt veszes, masodik nap mar lementem a bufebe kavezni. En se szulnek soha mashogy. A hegem szep lett, szovodmeny nincs. Mindenki dontse el maga, hogy hogy akar szulni! Csak itt a Gyakorin nagy divat fikazni a direkt csaszart keroket.
2016. ápr. 11. 10:49
 27/28 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a szülés nem egy emberről szól. Csak az anya szemszögéből nézni felelőtlenség. A gyereknek nem jobb, ha kikapják, hidegbe érkezik, fénybe érkezik, a légzése nehezebben alkalmazkodik, más a baktériumflóra, a lehetséges sérülések, stb. A természet nem véletlenül nem a hason keresztül dobja ki szegény gyereket. Amennyiben nincs rá komoly orvosi indok, semmi nem indokolja, hogy ilyen (nem neki való) traumának tegyünk ki egy kisbabát. Az anyától való elválasztottság, korai bőrkontaktus, szoptatás, stb. is kárát látja a legtöbb kórházban, mert nincs megoldva, ahogy az aranyóra sem. Ezek sem elhanyagolhatók a nyilvánvalóan magasabb és másabb lehetséges szövődmények mellett.
2016. ápr. 11. 11:03
 28/28 anonim ***** válasza:

egyet értek az előzővel!

Kérdező ha majd odakerülsz írd meg azért hogy hogy döntöttél és hogy mi volt.

Bennem felsem merült soha hogy császárt kérjek, nem is mertem volna megkérdezni a dokimat hogy mennyibe fájna ha én azt szeretnék. (Ő nem is hiszem hogy kérésre csinálná)

Szóval majd írj azért :)

2016. ápr. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!