Akinek volt része császáros szülésben, esetleg hüvelyi és császárosban egyaránt, leírná tapasztalatait?
jajj, ne álszenteskedjünk már, nyilván mindenki tudja, hogy borítékért lehet kérni.
Kérdező, nem mindegy, hogy programcsászár vagy sürgősségi. Utóbbi gyakran marad rossz emlék, mert a kismama nem arra készül, kapkodva bármilyen dologban nagyobb az esély a hibára, hát még a műtőben. A programnál tudod, mire készülsz, van ide rendesen mindenre, lelkileg is fel tudsz rá készülni, nincs benned csalódottság.
Szerintem úgy írd ki a kérdést, hogy azokhoz szólsz, akik vagy természetesen, vagy programozott császárral szültek. A sürgősségi teljesen más tészta.
pontozás --- ezért nem érdekel meg elég sok olyan nick van aki csak pontozni jár fel ...
szal nem tartom releváns dolognak a százalékot
nem sok értelme van ...
egyet értek az előzővel!
Kérdező ha majd odakerülsz írd meg azért hogy hogy döntöttél és hogy mi volt.
Bennem felsem merült soha hogy császárt kérjek, nem is mertem volna megkérdezni a dokimat hogy mennyibe fájna ha én azt szeretnék. (Ő nem is hiszem hogy kérésre csinálná)
Szóval majd írj azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!