Görbeelemzés és még több. Aki tud írja meg a tapasztalatait vagy a véleményét?
Október 12-én volt meg utoljára, 25 naposak a ciklusaim. November 6-án kellett volna megjönnie, de még mindig sehol nincs. Sokszor van mindjárt megjön érzésem, de nem jön meg.
Ovutesztből a David 15-öst használom, mert az erősebb épphogy alig látható. Menzeszem elött nem volt ilyen problémám. Délután, estére a hőm 37-37.4 között váltakozik már vagy 2-3 hete. Voltam rákszűrésen, pénteken megkaptam az eredményt, attól is kivagyok.
"Benignus sejtelváltozás és gyulladt portio."
Több hcg tesztet csináltam már, negatívok. A facelle teszten épphogy látható valami, szerintem negatív.
A doki annyit mondott, ha nem jön meg, egy hét múlva menjek vissza. Addig meg őrlődök csak.
Kérdésem az lenne, hogy volt-e peteérésem egyáltalán, vagy esetleg lehet cisztám, illetve mitől lehet még pozitív az ovuteszt. Rendeltem erősebbet, holnap itt van és egyből próbálom is.
Válaszaitokat nagyon köszönöm.
A görbéd nem kielemezhető ilyen módon, hogy mindig más időpontban méred.
Nem tudom mivel méred, ha digitálissal, az sem jó.
Csak analóg hőmérőt használj, és minden nap ugyanakkor mérd.
És a nyáktünetet is minden nap írni kéne. Vagy ahová nem írtál semmit, az azt jelenti, hogy száraz voltál aznap?
A görbeelemző program jelölte az ovulációt, ha nem nézném az összevisszaságot a mérési időpontokban, akkor én is azt mondanám, hogy megtörtént, de nem ott, hanem kb. 1-2 nappal később.
Viszont nagy valószínűséggel mégsem, mert különben már rég meg kellett volna jöjjön, hiszen a luteális szakasz hossza 12-16 nap közötti átlagosan, nagyon szélső helyzetben lehet akár 18 nap, de Nálad már 25-nél jársz, a menstruációd meg nem jön meg.
Tehát inkább arra szavazok, hogy nem volt ovud ebben a ciklusban, ami amúgy megesik minden egészséges nővel is évente egy-kétszer.
Ez az első figyelt hónapod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!