Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeelemzés és még több. Aki...

Mandiga kérdése:

Görbeelemzés és még több. Aki tud írja meg a tapasztalatait vagy a véleményét?

Figyelt kérdés

Október 12-én volt meg utoljára, 25 naposak a ciklusaim. November 6-án kellett volna megjönnie, de még mindig sehol nincs. Sokszor van mindjárt megjön érzésem, de nem jön meg.

Ovutesztből a David 15-öst használom, mert az erősebb épphogy alig látható. Menzeszem elött nem volt ilyen problémám. Délután, estére a hőm 37-37.4 között váltakozik már vagy 2-3 hete. Voltam rákszűrésen, pénteken megkaptam az eredményt, attól is kivagyok.

"Benignus sejtelváltozás és gyulladt portio."

Több hcg tesztet csináltam már, negatívok. A facelle teszten épphogy látható valami, szerintem negatív.

A doki annyit mondott, ha nem jön meg, egy hét múlva menjek vissza. Addig meg őrlődök csak.

Kérdésem az lenne, hogy volt-e peteérésem egyáltalán, vagy esetleg lehet cisztám, illetve mitől lehet még pozitív az ovuteszt. Rendeltem erősebbet, holnap itt van és egyből próbálom is.

Válaszaitokat nagyon köszönöm.

2015. nov. 15. 13:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A gylladas a hömérséklet emelkedésével jár.Arra értettem a falsot. Az ovuteszt meg ne legyen tul érzékeny,a 25ös pont jo. a 20as is.

Azt tudpde hogy az ovu tesztet jostesztnek is hasznaljak?Ezért érdekes hogy most is pozitiv. Azota csinaltal terhes tesztet?Vagy megjött?

17es

2015. nov. 18. 15:51
 22/30 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy jóstesztelésre is lehet használni, csak nincs rá garancia. Most csináltam egy hcg tesztet, az sajnos negatív. Én is gondoltam már rá, hogy esetleg a gyulladás miatt magasabb a hőm. Akkor a diagram semmit nem jelent. Nem is lehet belőle kiigazodni. Ezt kifogtam. Reggel még tesztelek azért. Pénteken meg dokihoz megyek.
2015. nov. 18. 16:57
 23/30 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál, viszont okosabb nem lettem. Majdnem úgy jött ki, hogy mi a francért mentem ilyennel oda. Sztk.

Baba nincs az biztos. A gyulladásra annyit mondott, hogy gyógyulóban van, nem kell rá semmi.

A leleten ennyi áll:

TVS:norm, uterus antefl., endometrium 5 mm. M.k.o. ép ov.

Két hete késik. Megkérdeztem, akkor most ha nem jön meg mit csináljak? A válasz annyi volt, hogy meg fog jönni.

Szerintetek? Komolyan mondom, teljesen hülyén éreztem magam. Azt hittem ez természetes, hogy az ember ilyennel is dokihoz megy. De úgy látszik nem az.

Vettem cickafark teát. Hátha segít valamit. :(

2015. nov. 20. 17:03
 24/30 A kérdező kommentje:
Most úgy érzem, mintha a jobb petefészkem vagy mim görcsbe állna és néha szúrkál. Lehet most fog megjönni? :(
2015. nov. 21. 13:05
 25/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a bal petefészkem, a jobbnak semmi baja. :O
2015. nov. 21. 13:06
 26/30 anonim ***** válasza:
Lehet..Sajnos ez csak az idő mondja meg...Lehet hogy ebben a honapban kimaradt a p.éd.... Néha van olyan. Várj még pár napot. Sztkba meg nem érdemes már lassan menni....Szörnyű világez hogy kedvességet és megértést kell vásárolnunk.Mert kedvesen is mondhatták volna hogy nyugodj meg minden jo,de sajnos baba nincs.
2015. nov. 22. 17:01
 27/30 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem érdemes Sztk-ba menni. Nem gondoltam volna, hogy ilyenek. Meg is bántam, hogy oda mentem. Még mindig nem jött meg. Ez a 42. napom, 25 napos ciklusnál. Ha pár nap múlva nem jön meg :( akkor ismét doki, de máshova.
2015. nov. 22. 18:51
 28/30 A kérdező kommentje:
Ma megjött. Örülök is meg nem is. Tegnap nagyon fájt a derekam, a medencém, a hasam alja, ma meg nagyon enyhén érzek valamit. Sokat váratott magára. :(
2015. nov. 24. 19:51
 29/30 anonim ***** válasza:
O sajnálom.Én tudom milyen nehéz...Probálj meg ugy tekinteni erre a menzeszre hogy egy új lehetőség.. Figyeld meg a ciklusod, mérd a hőt.És javaslom hogy (ha 25napos a ciklusod) akkor a 10. naptol legyetek egyutt 2-3naponta.De ne a baba csinalasra gondoljatok hanem élvezzétek egymást. Az orgazmus elősegiti a peteérést.Találjatok valami olyan munkát ibe belefeletkeztek,ott vannak az ünnepek, díszítsetek stb...(az én 20hosom igy fogant,mi épp festettüka házat, nem isfigyeltem mikor vagyunk együtt, erre másnap éreztem hogy szurkál a hasam, majd a peteérés jelei..Most ez a kis hancurmancink épp elvonult a sarokba pelustloadingolni!)
2015. nov. 25. 21:06
 30/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást. Teljesen igazad van, nem kell annyira odafigyelni rá, és jön is a baba, mikor az ember nem is számít rá.

Tegnap megjött, de nem volt erős vérzés, sötét színe volt, ma meg azt vettem észre, hogy délelött bordós barna, majd délután tiszta barna, most meg alig van valami.

Félek, hogy valami nem stimmel velem, ilyen még nem volt.

Kezdek elkeseredni. :(

Neked meg Gratulálok a picidhez. Nagyon sok öröm van bennük. :)

2015. nov. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!