Görbeelemzés és még több. Aki tud írja meg a tapasztalatait vagy a véleményét?
Október 12-én volt meg utoljára, 25 naposak a ciklusaim. November 6-án kellett volna megjönnie, de még mindig sehol nincs. Sokszor van mindjárt megjön érzésem, de nem jön meg.
Ovutesztből a David 15-öst használom, mert az erősebb épphogy alig látható. Menzeszem elött nem volt ilyen problémám. Délután, estére a hőm 37-37.4 között váltakozik már vagy 2-3 hete. Voltam rákszűrésen, pénteken megkaptam az eredményt, attól is kivagyok.
"Benignus sejtelváltozás és gyulladt portio."
Több hcg tesztet csináltam már, negatívok. A facelle teszten épphogy látható valami, szerintem negatív.
A doki annyit mondott, ha nem jön meg, egy hét múlva menjek vissza. Addig meg őrlődök csak.
Kérdésem az lenne, hogy volt-e peteérésem egyáltalán, vagy esetleg lehet cisztám, illetve mitől lehet még pozitív az ovuteszt. Rendeltem erősebbet, holnap itt van és egyből próbálom is.
Válaszaitokat nagyon köszönöm.
A gylladas a hömérséklet emelkedésével jár.Arra értettem a falsot. Az ovuteszt meg ne legyen tul érzékeny,a 25ös pont jo. a 20as is.
Azt tudpde hogy az ovu tesztet jostesztnek is hasznaljak?Ezért érdekes hogy most is pozitiv. Azota csinaltal terhes tesztet?Vagy megjött?
17es
Voltam dokinál, viszont okosabb nem lettem. Majdnem úgy jött ki, hogy mi a francért mentem ilyennel oda. Sztk.
Baba nincs az biztos. A gyulladásra annyit mondott, hogy gyógyulóban van, nem kell rá semmi.
A leleten ennyi áll:
TVS:norm, uterus antefl., endometrium 5 mm. M.k.o. ép ov.
Két hete késik. Megkérdeztem, akkor most ha nem jön meg mit csináljak? A válasz annyi volt, hogy meg fog jönni.
Szerintetek? Komolyan mondom, teljesen hülyén éreztem magam. Azt hittem ez természetes, hogy az ember ilyennel is dokihoz megy. De úgy látszik nem az.
Vettem cickafark teát. Hátha segít valamit. :(
Köszönöm a biztatást. Teljesen igazad van, nem kell annyira odafigyelni rá, és jön is a baba, mikor az ember nem is számít rá.
Tegnap megjött, de nem volt erős vérzés, sötét színe volt, ma meg azt vettem észre, hogy délelött bordós barna, majd délután tiszta barna, most meg alig van valami.
Félek, hogy valami nem stimmel velem, ilyen még nem volt.
Kezdek elkeseredni. :(
Neked meg Gratulálok a picidhez. Nagyon sok öröm van bennük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!