Görbeelemzés és még több. Aki tud írja meg a tapasztalatait vagy a véleményét?
Október 12-én volt meg utoljára, 25 naposak a ciklusaim. November 6-án kellett volna megjönnie, de még mindig sehol nincs. Sokszor van mindjárt megjön érzésem, de nem jön meg.
Ovutesztből a David 15-öst használom, mert az erősebb épphogy alig látható. Menzeszem elött nem volt ilyen problémám. Délután, estére a hőm 37-37.4 között váltakozik már vagy 2-3 hete. Voltam rákszűrésen, pénteken megkaptam az eredményt, attól is kivagyok.
"Benignus sejtelváltozás és gyulladt portio."
Több hcg tesztet csináltam már, negatívok. A facelle teszten épphogy látható valami, szerintem negatív.
A doki annyit mondott, ha nem jön meg, egy hét múlva menjek vissza. Addig meg őrlődök csak.
Kérdésem az lenne, hogy volt-e peteérésem egyáltalán, vagy esetleg lehet cisztám, illetve mitől lehet még pozitív az ovuteszt. Rendeltem erősebbet, holnap itt van és egyből próbálom is.
Válaszaitokat nagyon köszönöm.
Nincs itthon sajnos. Mindig eltörtek. Veszek azt is, mert akkor így feleslegesen végzem a méréseket is, holott szeretném látni mi a helyzet velem. :)
Jövő héten megyek vásárolni.
Azért kell az analóg, mert fél tized fokok is számítanak. Ha még a két fél közé is esik, akkor lefelé kell kerekíteni.
Ha a digitális tud századpontossággal mérni, akkor az is jó lehet.
Vaterán van higanyos lázmérő. :)
Olyat vegyek, vagy a gyógyszertárba amit adnak analógot?
Rwggel,ébredési hőt mérunk. Azaz,felkelsz karnyujtásnyira legyen a hőmérő megméred, majd felirod és utanna mehettsz.Nem cammogunk ki kávéért, nem délutan vagy elalvás előtt mérjük.
Én anno beállitottam a telefont mindig reggel 630ra megmértem,leirtam és készulodtem dolgozni... Volt hogy visszaszunditottam de 6.30kor kinyitottam a szemem és ennyi. Igy nagyon sok infót meg lehet tudni. Volt olyan honap hogy 5re jartam dolgozni.4kor csipogott az ora.Mérés,,kávé iszkiri.
A gyulladás miatt viszont fals eredményeid lehetnek szoval elobn azt kell meggyogyitani. Jobbulast kivanok és mihamarabbi babavárást.
Ja és én 30.ára mondanám a peteérést. Ezekszerint most kellene megjonnie. Ha volt.(tapasztalatbol mondom hogy lehet olyan hogy egyse,vagy kettő is van.)
Az az 1orásit amit behuzott nem venném figyelembe mert annyira máskor mérted...
Gyanus nekem az is hogy az lh tesztek pozitivak. 2nap mulva ha nem jon meg csinalj egy xepil tesztet az a legjobb sztem.(nekem 10.dpon mar pozitiv volt a lányommal. nagyon jo teszt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!