Akinek volt része császáros szülésben, esetleg hüvelyi és császárosban egyaránt, leírná tapasztalatait?
Nekem volt mindkettő, az elsőt hüvelyi úton szültem, szakadtam rendesen pedig nem számított nehéz szülésnek csak nagy baba lett, így a másodikat farfekvéssel nem mertem bevállalni. Nekem a felépülés majdnem mindegy volt mert a gátseb után se tudtam nagyon mozogni egy ideig, talán annyi, hogy ott 2-3 nap volt rosszabb míg a császár után egy hét.
De volt császáros a szobában akinek másnapra látszólag semmi baja se volt, nem mindenki egyformán viseli.
PC izmok fejlesztese ...
Minden pisilesnel fokozatosan engedd ki 10mp pisiles majd elzarod majd ujra 10mp pisiles
Ezt gyakorold
Ha szuperul megy akkor siman a szekben ulva vagy allva fekve ismeteld meg a mozdulatott napi 2x eleg
Majd ezt lehet varialni
A lenyeg h raerezz h hogyan tudod mozgatni osszehuzni az ott levo izmokat
Ezert csaszart be valalni hulyeseg
Sokkal hosszabb a felepules es sokkal tobb fele lehet a szovodmeny is utana
Félreértés ne essék, én is jàrkàktam mihelyt felkeltette, sőt fàjni sem fàjt a seb, csak sokkal rizikósabb mint a természetes szülés, mert ahogy a többiek is írtàk, van hogy minden oké aztàn beüt a ménkő.
Azt pedig tényleg nem tudtam h ezt lehet kérni!
Megkerdezhetem,hogy ki pontozta le a #15-ost?
Ne haragudjatok meg,de miert kell lepontozni azert,mert leirta a sajat tapasztalatat? Ebben mi volt a lepontoznivalo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!