Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt része császáros...

Akinek volt része császáros szülésben, esetleg hüvelyi és császárosban egyaránt, leírná tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Az elsőt hüvelyi úton szültem,de tervben van a kistesó és a császáron gondolkodom! Írna tapasztalatot aki így szült? Esetleg ha mindkettőben volt részed,melyik volt az elviselhetőbb?
2016. ápr. 10. 15:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindkettő, az elsőt hüvelyi úton szültem, szakadtam rendesen pedig nem számított nehéz szülésnek csak nagy baba lett, így a másodikat farfekvéssel nem mertem bevállalni. Nekem a felépülés majdnem mindegy volt mert a gátseb után se tudtam nagyon mozogni egy ideig, talán annyi, hogy ott 2-3 nap volt rosszabb míg a császár után egy hét.

De volt császáros a szobában akinek másnapra látszólag semmi baja se volt, nem mindenki egyformán viseli.

2016. ápr. 10. 16:25
 12/28 anonim ***** válasza:
A Kriston-féle intimtornát próbáltad, kérdező?
2016. ápr. 10. 16:44
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem,nem probaltam meg ilyesmit...
2016. ápr. 10. 16:54
 14/28 anonim ***** válasza:
Az intim torna neked segít. Az én hasfali sérvemen és kinyúlt hasizmaimon sajnos nem segített a gyógytorna, műteni kell majd, ha már nem szoptatok, talán be is vállalom. Muszáj lesz. Keloidosan gyógyult a hegem, az sem egy matyóhímzés. A gerincérzéstelenítés engem megviselt, iszonyatos fejfájással járt, és a katéterrel is megsértettek, ami után hetekig fájt pisilni. Kihagytam volna a műtét utáni otthoni injekciózást is (vérhigító, kötelező császár után), és a haskötő használata is fájt (a hasizmom azóta mintha nem is létezne, fél éve szültem a másodikat így, és már nem tudok felülni, de egyáltalán). Biztosan van, aki szerencsésebb, én így jártam.
2016. ápr. 10. 16:57
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
Nah lehet lepontozni. Epelmelyu vagyok es onkent kertem a csaszart. Indok nelkuk. Es jo elmeny volt, alig fajt, masnap ellattam mar a picit, es magamat is. Sehogy mashogynem szulnek ujra. Programozott volt, fel ora az egesz. Sztem nagyon fugg attol, hogy ki hogy all hozza.
2016. ápr. 10. 17:12
 16/28 anonim ***** válasza:

PC izmok fejlesztese ...

Minden pisilesnel fokozatosan engedd ki 10mp pisiles majd elzarod majd ujra 10mp pisiles

Ezt gyakorold

Ha szuperul megy akkor siman a szekben ulva vagy allva fekve ismeteld meg a mozdulatott napi 2x eleg

Majd ezt lehet varialni

A lenyeg h raerezz h hogyan tudod mozgatni osszehuzni az ott levo izmokat

Ezert csaszart be valalni hulyeseg

Sokkal hosszabb a felepules es sokkal tobb fele lehet a szovodmeny is utana

2016. ápr. 10. 17:13
 17/28 anonim ***** válasza:
30%

Félreértés ne essék, én is jàrkàktam mihelyt felkeltette, sőt fàjni sem fàjt a seb, csak sokkal rizikósabb mint a természetes szülés, mert ahogy a többiek is írtàk, van hogy minden oké aztàn beüt a ménkő.

Azt pedig tényleg nem tudtam h ezt lehet kérni!

2016. ápr. 10. 17:35
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem elso csaszar volt,tulajdonkeppen mindenféle komplikacio nélkül,csak a migrenes fejfájás tett be...en emiatt akartam a masodikat siman szülni,sikerült is,es sokkal jobb elmeny maradt..es nekem konnyebb volt...dokim is jo munkat vegzett,mert ferjem szerint semmi változás,holott a kórházban aki latta a gatsebemet mindenki szornyulkodott rajta...most várjuk a 3.at en simán szeretnek szülni újra..
2016. ápr. 10. 17:44
 19/28 A kérdező kommentje:

Megkerdezhetem,hogy ki pontozta le a #15-ost?

Ne haragudjatok meg,de miert kell lepontozni azert,mert leirta a sajat tapasztalatat? Ebben mi volt a lepontoznivalo?

2016. ápr. 10. 17:49
 20/28 anonim ***** válasza:
Két természetes szülés után (az elsőnél oxit kaptam, azonnal elmúltak a fájásaim tőle-biztos fordítva vagyok bekötve-fájások nélkül szültem meg a babát. Szakadtam mindenhol, nagyon rossz élmény maradt. A második baba sokkal nagyobb volt, de annyira egymásra voltunk hangolva, éreztem mit akar, mi jó neki, és nem engedtem az oxit, és nagyon jó volt. Azt a szülést bármikor újra végigcsinálnám.) harmadjára két faros baba lapult odabent, így császár lett belőle. Nem bántam. Annyira fáradt voltam már a vége felé, hogy csak túl akartam lenni rajta. Műtét után, mikor áttettek az ágyamba, láttam az összevarrt hasam, ahogy megemelték a fejem. Úgy néztem ki, mint a farkas, akinek telerakták a hasát kővel, és összevarrták. Sírni tudtam volna, hogy hogy nézek ki ezután. A hegg szép lett, a hasizmaim teljesen szétváltak, a hasam két oldala emiatt nem szimmetrikus (köldöktől lefele vágtak), és még mindig emlékszem rá, nennyire fájt az első napokban a felkelés. Persze, ha akartam, se tudtam volna megszülni őket, de a nyoma már örökre rajtam és bennem marad.
2016. ápr. 10. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!