Tudtok ajánlani olcsó, de megbízható terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
4 napja késik, és szeretnék tesztelni. De nem tartom valószínűnek, hogy terhesség lenne a háttérben (bár én nagyon szeretném), ezért az itthoni clearblue tesztet most nem akarom elhasználni. One step vaterás szóba sem jöhet, arról látok itt az oldalon a legtöbb kérdést, hogy pozi vagy sem... Kinek mi jött be? Tapasztalatok?2016. ápr. 8. 06:01
1/11 anonim válasza:
Olcsó es nekem jo volt az intimed 350.- a dmben, szinten ott van facelle 6-700 ft.
3/11 anonim válasza:
X-epil. Nekem most lett pozitív a 12. dpo-n. 😊 Az első gyermeknél is az mutattta ki először.
4/11 anonim válasza:
Facelle tesztcsík 399 ft, nekem a 9. dpon délután halvány pozi lett, a vizeletsugaras facelle 499 ft, azon is látszott valami már a 8. dpon reggel. Az x-epil kevésbé érzékeny! Az intimed is! Ezeket kb 12-13 dpon érdemes csak használni!
5/11 anonim válasza:
Vateras one step teljesen jó. Mondjuk lehet, hogy csak két nappal később mutatja de mutatja jól.
7/11 anonim válasza:
Vaterással semmi gond. A kérdezőkkel van,akik a nemlétező csíkokban,csíkokat képzelnek.
8/11 anonim válasza:
Pont tegnap szembesultem vele,hogy az X-epil 2db-os a Tescoba most csak 450korul van. 445 asszem... Pont vissza szaladtam az elfelejtett tesztert,leemeltem es fizetesnel mikor mondta a csaj,akkor lepodtem meg... Talan az most a legolcsobb!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Utanánézek az x-epilnek és facellenek. :)
2016. ápr. 8. 12:47
10/11 anonim válasza:
facelle. Nekem nagyon hamar kimutatta halványan és másnap teljesen egyértelműen. Kb. 10.dpon már pozitív volt és még volt 5 napom a nemvártig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!