Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok olyan terhestesztet...

Tudnátok olyan terhestesztet ajánlani, amelyik aránylag olcsó, de megbízható?

Figyelt kérdés
Az X-epil-t próbáltam,de negatívat mutat.Vasárnap kellett volna megjönnie.Erről a tesztről egyébként sem olvastam túl sok pozitív kritikát.
2012. febr. 15. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha negatív, akkor negatív, azért ezek a tesztek többnyire megbízhatóak! Egyébként vatera, teszvesz, olyan mint az x-epil, 65ft/db. Lehet csak késik!?
2012. febr. 15. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Vateráról a Wondfo.

65Ft/db.

2012. febr. 15. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! én sok jót is hallottam róla! De azt hiszem 25-ös érzékenységű,és lehet ez a baj! 10-es kellene! Van akinek csak az elmaradt mensi után egy héttel lett pozitív a tesztje,bármilyennel is próbálkozott! :) Ez egyén függő! De van akinek a nemvárt előtt 2-3 nappal már halvány pozitív volt! Kitartás! :)
2012. febr. 15. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Wondfo. terhességi tesztet lehet gyógyzsertárba venni?
2012. febr. 15. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem az x-epil vált be!

De jó még a Lily és a Facelle is!

2012. febr. 15. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát én közel 3 év alatt a világ összes fajta tesztjét kipróbáltam. A legbiztosabb a Clearblue volt, de az nem olcsó. A vaterás 10-es teszt is jó, én tőle vettem mindig:

[link]

Nagyon gyorsak! Amikor terhes lettem, minden kimutatta, még az X-epil is, meg a lily is. Egyedül a Medilab csapott be egyszer. Na azt nem ajánlom.

Vagy van a patikában Walentin teszt, remélem jól írom. Az is 10-es, nagyon érzékeny.

2012. febr. 15. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 900-ért vettem Maria Romed 2+1 DB-OS, sok jót nem hallottam róla, viszont nekem már 11 dpo-n halvány pozitív lett, aztán napról napra szép erős.

11hkm

2012. febr. 15. 09:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat!

Lehet beleestem abba a hibába,hogy a tesztet okolom amiért negatívat mutat.:(Kipróbálom majd a 10-es érzékenységűt,hátha...

2012. febr. 15. 15:00
 9/10 anonim válasza:
Én épp múlthéten teszteltem Lilyvel és eddig mindig bevált ahányszor használtam :) Csak ajánlani tudom vagy még a Gabrielt az is nagyon jó szerintem! :)
2012. febr. 15. 21:52
 10/10 anonim válasza:
Előrő vagy a Lily rossmanban 2db-os 1000 Ft- volt. Gabriel is 600-1000 Ft között van azt hiszem.
2012. febr. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!