Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem, most mit...

Teherbe estem, most mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Hogy titkoljam/mondjam el a szüleimnek??

Ha abortuszon esnék át, azt el lehetne anyumtól titkolni?? :O

2016. ápr. 5. 18:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Eltitkolni nem tudod, mert idővel látszani fog. Állj a szüleid elé és mondd el nekik. Lehet, hogy mérgesek lesznek, de a legjobbat akarják neked. Közösen kitaláljátok a megoldást. Sok sikert.
2016. ápr. 5. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Amikor én szültem, volt bent egy 15-16 éves kiscsaj, aki a 36. hétig titkolta a terhességet és ha pl valami bő felső volt rajta, tényleg nem nézett ki terhesnek! Totál fura volt ő is meg a szülei is (nem barnák voltak!, állandóan balhéztak családilag és egymást hibáztatták), nem is vihette haza a gyereket, hanem nevelőszülőkhöz került a baba.
2016. ápr. 5. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi el hamarabb mondja el, annal tobb ido all rendelkezesre a feldolgozashoz. Ez a hir mindenkit sokkolni fog, kell ido a lecsillapodashoz.
2016. ápr. 6. 05:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

De a titkolozas a legrosszabb, es az egeszsegedet is veszelyeztetheti. Ha mar megtortent, ami megtortent, ne csinalj meg nagyobb butasagot!

Mondd el, haragudni fognak, de aztan majd mibdenki lehiggad, es egyutt kitalalaljatok, mi legyen.

Egyebkent sztem meg fel sem fogtad ennek az egesznek a sulyat. Tanulj ebbol, es a tovabbiakban eld a 14 evesek eletet, hidd el, arra van valojaban szukseged.

2016. ápr. 6. 05:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Minnél hamarabb mond el mert csak három hónapos korig tudod elvetetni utána már nem
2016. ápr. 6. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!