Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy a menstruációm...

Létezik, hogy a menstruációm 4. napján teherbe estem?

Figyelt kérdés

Aki esetleg így vagy hasonlóképpen járt,írna róla?

A tüneteim:reggel óta folytonos hányinger,gyengeség,gyakori vizelési inger.(Ennek oka lehet,higy mindket ovis gyermekem elkapott egy rövid,gyors lefolyású hányós -hasmenéses vírust)

Viszont ami nagyon ismerős az előző terhességeim elejéről az a nagyon sűrű"nyáladzás".

Illetve mikor érdemes tesztelni?2 hete voltunk együtt egyetlen egyszer védekezés nélkül.

Mielőtt bárki leölt,hogy védekezni kellene,nem lenne probléma egy harmadik gyerek,csak nem terveztük,és össze vagyok zavarodva kicsit a tünetek miatt.

2016. márc. 12. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Tesztelj és kiderül:)

Volt itt egy kismama fél éve kb,ő is a menzesze alatt esett teherbe.

2016. márc. 12. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Tesztelni legközelebb hétfőn tudok.

De vajon mikor érdemes?Ha "normal" időben,a középidőben fogant,akkor tudom,hogy már a várt/nem várt menzesz első napján is kimutatja.Na de ebben az esetben vajon mikor?

2016. márc. 12. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Hétfőn lesz 16 napja igaz? Ha később is fogant,akkor max 3 nappal. Tehát akkor 13.napon lennél. Ha kedd reggeliből megcsinálod akkor már 90%-ban mondom,hogy kifogja mutatni.

Az ovukor,középidőben fogant babák is 14 nappal a menzesz előtt sikerültek. Ha egyébként pontosan a menzeszed 4.napján lett spontán peteérésed pl orgazmustól,akkor kedd reggel a 17.napon leszel. Tuti eredmény lesz:) De sztem már hétfőn,koncentrált pisiből is.

2016. márc. 12. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyjából én is így gondolom,jövő héten tesztelek,feltéve ha a tünetek még addig fennmaradnak,és nem valami más nyavalya,mondjuk vírusfertőzés van a háttérben.(bár az minden tünetet nem magyaráz meg...)
2016. márc. 12. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!