Létezik, hogy a menstruációm 4. napján teherbe estem?
Aki esetleg így vagy hasonlóképpen járt,írna róla?
A tüneteim:reggel óta folytonos hányinger,gyengeség,gyakori vizelési inger.(Ennek oka lehet,higy mindket ovis gyermekem elkapott egy rövid,gyors lefolyású hányós -hasmenéses vírust)
Viszont ami nagyon ismerős az előző terhességeim elejéről az a nagyon sűrű"nyáladzás".
Illetve mikor érdemes tesztelni?2 hete voltunk együtt egyetlen egyszer védekezés nélkül.
Mielőtt bárki leölt,hogy védekezni kellene,nem lenne probléma egy harmadik gyerek,csak nem terveztük,és össze vagyok zavarodva kicsit a tünetek miatt.
Tesztelj és kiderül:)
Volt itt egy kismama fél éve kb,ő is a menzesze alatt esett teherbe.
Tesztelni legközelebb hétfőn tudok.
De vajon mikor érdemes?Ha "normal" időben,a középidőben fogant,akkor tudom,hogy már a várt/nem várt menzesz első napján is kimutatja.Na de ebben az esetben vajon mikor?
Hétfőn lesz 16 napja igaz? Ha később is fogant,akkor max 3 nappal. Tehát akkor 13.napon lennél. Ha kedd reggeliből megcsinálod akkor már 90%-ban mondom,hogy kifogja mutatni.
Az ovukor,középidőben fogant babák is 14 nappal a menzesz előtt sikerültek. Ha egyébként pontosan a menzeszed 4.napján lett spontán peteérésed pl orgazmustól,akkor kedd reggel a 17.napon leszel. Tuti eredmény lesz:) De sztem már hétfőn,koncentrált pisiből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!