Menstruációm harmadik napján voltunk együtt a párommal. Tényleg van esély rá hogy esetleg teherbe estem?
Figyelt kérdés
Kicsit tartók attól hogy teherbe estem mert későbbre tervezünk babát. Menstruációm harmadik napján voltunk együtt és másnap elmúlt de délután újra kicsit meg volt. Tüneteim csak annyi hogy hol ráz a hideg hol melegem van.2015. okt. 26. 12:42
1/7 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt hogy menstruációm alatt eléggé szúrt a petefészkem.
2015. okt. 26. 12:45
2/7 anonim válasza:
Van némi esély. Tüneteket ne fantáziálj, főleg ha még nem lelt el 2-3 hét az aktustól.
3/7 anonim válasza:
Bármelyik napon teherbe lehet esni. Van olyan is, akinek menstruáció alatt van peteérése.
4/7 A kérdező kommentje:
Menstruáció alatt ovuláció????? :-o
Akkor azért szúrt a petefészkem?
2015. okt. 26. 13:23
5/7 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes. Ha nem akarsz gyereket, védekezz. Meg menzesz alatt is.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy működik a biológia de valahogy én nem hittem eddig eben hogy menstruáció alatt meg tud fogani baba, pedig halottam ilyen esetről és azt hittem hogy az illető hazudik vagy szégyelli a terhességet,
Még azt szeretném kérdezni tőletek hogy ha véletlenül teherbe estem akkor is meg kell várni a következő menstruációt és akkor kell tesztelni? Vagy az aktustol számolni?
2015. okt. 26. 13:36
7/7 anonim válasza:
Az aktustól kb. Két hét múlva már kimutatja. A biztos viszont, ha megjön a következő menstruáció ( már ugye, hogy biztos nem vagy terhes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!