Ha nem középidőben esek teherbe, akkor felmegy a hőm? Pl mondjuk ha a 10. cn-on estem teherbe, a hőmérséklet mikor megy fel?
Akkor így kérdezem:
Miért nem megy fel a hőm ha terhes vagyok és nagy valószínűséggel a 10.cn-on estem teherbe? 35 naposak a ciklusaim. Most vagyok a 23.cn-on.
Van már pozi teszted? Mennyi az alaphőd? Mennyi most a hőd? Amúgy én se vagyok az a tipikus, akinek felmegy a hő terhesen...a reggeli hőm nincs 36.8 felett sose...bár règóta nem mérem már! :)
14+3 hkm
Mennyi volt a ciklus első felében a hőd? Mennyi most:
Mennyi szokott lenni a korábbi ciklusokban az ovuláció előtti hőd, és mennyi az ovulációt követően.
Van már pozitív teszted? Ha a 10. cn-ra teszed a teherbeesést, akkor nyilván akörül lehetett a peteérésed. Nincs olyan nap azon a tájon, amikor feljebb ment a hő?
Igen már 4 pozi tesztem is van:))
Mondjuk ebből 3 ugyanazon a napon és most csináltam egy CB-t az is kiírta:) nagyon örülök,csak aggaszt a hő. Az alaphőm 36.4. Viszont múlthónapban 37volt ovu után végig,majd menzeszkor leesett 36.7-re majd csökkent és azóta is 36.4-36.6 a hőm de ez ugrabugrálva. Hol ennyi hol annyi.
A tesztet azért csináltam,mert iszonyatosan feszült napok óta a mellem.
Hát négy pozitív teszt után nem foglalkoznék a hővel, hagyd is abba a mérést, mert csak feleslegesen aggaszt. Lehet rossz a lázmérő vagy rosszkor / rosszu mértél, vagy nem tudom.
Mindenesetre gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!