Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esélye,...

Szerintetek mennyi az esélye, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Elméletileg harmadikan volt peteeresem, aznap voltunk is együtt. A peteereskor 2-3 napig szokott lenni tojasfeherje szerű valadekom, de most csak aznap volt, azóta semmi.
2016. ápr. 5. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok!

Nem tudom, hogy befolyásolja e , lehet csak én most jobban figyelek és mindent ami máshogy alakul ebbe a hónapba arra fogom. Nagyon szeretnénk, gondolom ti is így vagytok!

Én csak remélni tudom, hogy köze van hozzá,de szerintem nem :(

De ez csak az én véleményem, annak ellenére hogy tényleg nagyon szeretném!

Szorítok, hogy sikerüljön Neked!

2016. ápr. 5. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, én is félek, hogy csak beleélem magam feleslegesen. :( Én is szorítok neked! :) :) mióta próbálkoztok?
2016. ápr. 5. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

1.2 éve.

De kaptam gyógyszert mivel nem volt rendes a peteérésem, Clostibegyt ez talán most segít! Ez az első Closty hónapom!

A baj az hogy nagyon izgulok. Próbálok másra gondolni,de minden nap eszembejut, hogy de jóóóó lenne már...

2016. ápr. 5. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor biztos jó lesz, gondolok rád :) A tesómnak 4 évig nem sikerült sajnos, aztán amikor már nagyon el volt keseredve és lemondott róla, a derült égből becsapott egy csodálatos kislány!
2016. ápr. 5. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok Neked!!

Reméljük a legjobbakat :)

Közben figyelem érkezik e válasz, kíváncsi vagyok más hogy van ezzel!

De ha nem akkor is megtudjuk a ciklus végén, sikerült e :)

2016. ápr. 5. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem az a tojasfeherje ize napokkal az ovulacio elott van. Onnan tudom hogy csinalok ovutesztet. Most ugy alakult higy 20-22ig ereztem neha minimalisan azt a tojasfeherje izet, 24en volt pozitiv az ovulacios tesztem, Aznap egyutt voltunk, majd masnap volt az ovum, mert akkor volt a negativ tesztem. Mar a 13.dpon ilyen lett a tesztem.

[link]

2016. ápr. 8. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
De jó, gratulálok!! Ha most sem sikerül, akkor megprobalkozom én is az ovuteszttel.
2016. ápr. 9. 10:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Első! Te hogy vagy? van valami hír?
2016. ápr. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!