Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi esélye van...

Szerintetek mennyi esélye van annak hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót.megjött.és amelyik napon elmúlt a menszeszem akkor voltunk együtt a férjemmel.remélem érthetően írtam le :)
2012. dec. 3. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha azon a napon +3 napon belül volt peteérésed, akkor van rá esély, de a mensi első napjátol számított kb 14 nap a legtermékenyebb napod.akkor van általában peteérés..nézz utána.sok sikert.
2012. dec. 3. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
1/1 így van.
2012. dec. 3. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
a mensi első napjától 9-10 nap telt el.remélem összejön a kistesó :)
2012. dec. 3. 13:03
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor reménykedhetek?
2012. dec. 3. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

1es vok..

Belátom én irtam kicsit félreérthetően.

A lényeg hogy nagyon minimális esélyed van mert most vagy a 9-10ik napodon, még valószínű hogy nem volt peteérésed majd csak a 14.ik napodon lesz, igy a 14.ik napon előtte -utánna 2 nap-ban akciózzatok sűrűn akkor lesz rá esély.

Szerintem nem nagyon van arra esély hogy a menzeszed utolsó napján már lett volna egy érett petesejted.

Remélem igy érted.

2012. dec. 3. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy esély mindig van azoknak akik szexelnek védekezés nélkül, de a te esetedben minimális..vagy még annyi se..A jó hír viszont hogy még nem késtétek le ezt a ciklust, a 12 ik napodtól a 16-18 adikig szerelmeskedjetek amennyit nem szégyeltek.
2012. dec. 3. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:
november 24.én jött meg a menszim.ma vízszerű folyásom van.ugye ma több az esély a kicsire?
2012. dec. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!