Miért van az, hogy szinte csak akkor vérzek, ha WC-re megyek? A gyenge mensi akadálya lehet a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
Még régebben, mikor nem szedtem fog. gátlót, emlékeim szerint azért volt normális mennyiségű vérzésem, aztán a gyógyszer mellett csak gyenge. Már 8 hónapja elhagytam a fog. gátlót, de még mindig gyenge a mensim, a görcseim viszont borzalmasan erősek.
Egyébként általában 2-3 napig tart a mensim, de leginkább akkor jön vér, amikor WC-zek, igaz, ilyenkor 10 percenként mennem kell.
2016. márc. 31. 10:14
1/5 anonim válasza:
Biztosan nem akadálya,én épp 12 hetes vagyok már,annak is lassan a vége felé és mikor végleg abbahagytam a fog.gátlót,mert szülés után nem állt be az istennek se,utána nekem is alig volt meg végig,mégis teherbe tudtam esni. 28-30 naponta jött meg,de az is tessék lássék módon.Legerősebb napon is ha a higiénia nem szabott volna határt,ellettem volna az éjjelt is beleszámítva 3 tamponnal,normál méretűvel.MEgjött első nap,elvoltam tisztaságival 2-vel egy nap.Utána 2*3 tampon,majd tisztasági egy nap és ennyi volt.
2/5 anonim válasza:
az ilyen gyenge vérzés a peteérés hiányára utal. nincs megérett pete = kevés vér.
3/5 anonim válasza:
Bocsánat félreírtam,szóval a higiénia miatt azért nem 3,hanem 5tampon ment el kb.
4/5 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban szedtem clostyt is, volt domináns tüszőm, ami meg is repedt, a ciklus 17. napján. 31 napos a ciklusom.
a hőm tegnap és előtte 36,8 volt, ma reggel 36,4.
2016. márc. 31. 10:58
5/5 A kérdező kommentje:
Meg amikor a mosdóban vagyok, akkor jön rendesen, nem csak csöpp-csöpp. Persze tény, hogy a fogamzásgátló előtti időkben sokkal erősebb volt.
2016. márc. 31. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!