Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok ezeken a teszteken...

Ti láttok ezeken a teszteken halvány második vonalat?

Figyelt kérdés

[link]

Igazából maga a teszt már nem "aktuális", 2 napot késett abban a hónapban, amikor ezeket csináltam, viszont nemrég kiderült, hogy a páromnak nagyon alacsony a spermaszáma, tehát gyakorlatilag nincs esélyünk, hogy természetes úton babánk legyen, maximum valamiféle csoda folytán. Ezen gondolkodtam el most, hogy ha ezeken a teszteken látszik halvány második csík, akkor akár még létezhet is a csoda kategória? Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 30. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem hiszem, hogy van értelme ennek a kérdésnek.
2016. márc. 30. 18:34
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Jujujjj... Figyelj,ez nem egészen így van,hogy halvány csík-kicsit vagy terhes, közepes csík-eléggé terhes, erős csík akkor meg hármasikreket vársz. Nem vagy terhes,tehát az a teszt nem volt pozitív ugye? Ha egyetlen kiskatona is megtermékenyített volna akkor jelenleg terhes lennél. Vagy megtermékenyülsz és terhes vagy,vagy pedig nem és nem vagy az. Másképp mondom, ez nem olyasmi,hogy felgyűlnek a spermák és ha elég nagy a koncentráció akkor összeraknak egy gyereket,hanem vagy van a méhedben baba vagy nincs, a két állapot között nincs átmenet.
2016. márc. 30. 18:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem ilyesmire gondoltam, hanem pl. arra, hogy esetleg ahogy az egyik kedves válaszoló írta, kémiai terhesség lehetett.
2016. márc. 30. 18:39
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Hidd el, hogy kamucsík... Sok ilyet láttam már, nekem is volt, barátnőimnek is... Ennél erősebb csík mellett mentem el vérvételre és 0 volt a HCG szint. Sokszor csinálnak ilyet a tesztek.
2016. márc. 30. 18:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Értem a kérdésedet,de ezt már nem fogjuk megtudni :(

Látszanak a csíkok,viszont lehetett rossz is vagy magas LH is. Senki sem tudja 100%-ra megmondani és igen,kémiai terhesség is lehet. Nekem is ugyanilyenek(picit talán erősebb volt)voltak mikor kémia terhességem vokt. Ja és csoda mindíg van:)

2016. márc. 30. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Megkerdezhetem a teszt markajat?

Ha x-epil, akkor szerintem pozi volt...

2016. márc. 30. 20:49
 17/19 A kérdező kommentje:

15-öske, köszönöm a választ :)

16-os, x-epil volt a teszt, igen.

2016. márc. 31. 06:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát alacsony neki,de akkor lehet elvileg.Én nem hiszek a csodákban,de párom exének lombik ikrei vannak a férjétől.Azt mondta a nőnek az orvos,kizárt,hogy a nő teherbe essen természetes úton.Párommal megszakítással védekeztek,de sose volt baleset. Mégis valami csoda folytán terhes lett a nő.Hát ez fogta és elvetette,pedig párom vállalta volna őt,a babát és a két nem saját gyereket is.Ennek jó 3 éve.Még azóta is megvan a nőnek a tesztje páromnál.Kicsit én ezen meg is sértődtem,de azt mondta ez emlék neki,hogy a baba volt az ára annak,hogy hülye volt és 6 évig volt eny férjes nővel,akibe szerelmes volt,ez meg átverte és képes volt a csoda folytán fogant embriót megölni.
2016. márc. 31. 10:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ez nagyon "kemény" sztori... :(

A lényeg viszont, hogy a párod veled van, Téged szeret... :)

Mi is lombikra készülünk, még pár eredményt várunk.

2016. márc. 31. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!