Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babât szeretnénk, megszakitass...

Babât szeretnénk, megszakitassal vedekezunk, amig nem megyek rakszuresre stb. kerdes lent?

Figyelt kérdés
Szoval. Megyek orvoshoz kontrollra.h egeszseges vagyok.e , nincs.e semmi gond, mert regen sok cisztam volt, es most januarban is volt, marciusban mar nem. Szoval most meg kesik... 4 napja. Megszakitasos modszerrel lehetek terhes???:O
2016. márc. 28. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt cisztám februárban. Megszakitásos "védekezés"-el persze ,h lehetsz terhes. Mert az elö válladékban is vannak élö spermiumok.
2016. márc. 28. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
A megszakítás nem védekezés, elég szomorú, hogy felnőtt emberek számára ezt heti 2x le kell írni. És igen, esélyes..
2016. márc. 28. 21:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem vedekezes... elnezest h igy fogalmaztam.

Amint latod a vegen mar modszert irtam.. nemvagyok hulye.... engem csak az erdekel h hogyan.. ha nem epphogy kiveszi hanem joval elotte... ;) elso koszonom a valaszod!

2016. márc. 28. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
elsö vagyok barátnöm igy lett 2x is terhes ahogy a merevedés megtörténik az elöválladék is jelen van föleg ha elötte esetleg van egy kis bemelegités. :) pl 69.
2016. márc. 29. 01:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Ohh!! Erteem!!! Van benne valami.. csak nehez elhinni h vki ettol terhes lesz.masok meg elesben semi esnek teherbe:) minden esetre koszi
2016. márc. 29. 09:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem egyedileg kell nézni, mert úgy persze, hogy az jön ki, hogy van, aki terhes lesz, van, aki meg nem...

Létezik hivatalos Pearl-index, ami több ezer fős mintát vizsgál egy év távlatában.

Eleve honnan lehet tudni, hogy aki megszakítás mellett nem esik teherbe, az védekezés nélkül vajon teherbe esne-e? Védekezés nélkül is "csak" 85% az esélye annak, hogy egy nő egy éven belül teherbe esik. (Hangsúlyozom: egy éven belül, és nem egy-egy alkalomból!)

A megszakításos védekezés Pearl-indexe kb. 40. Ez azt jelenti, hogy 100 nőből 40 egy éven belül teherbe esik ezzel a módszerrel. Azt viszont SENKI nem tudja előre megmondani, hogy melyik 40. Az, hogy XY nem esik teherbe, semmit nem jelent. Ő a 60%-ba tartozik. De nem tudhatod, hogy te melyikbe...

2016. márc. 30. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:

"csak nehez elhinni h vki ettol terhes lesz.masok meg elesben semi esnek teherbe:) "

A terhesség létrejötte rengeteg tényezőn múlik. Én a házasságomban hosszú ideig próbálkoztam sikertelenül, nagyon nehezen estem teherbe, úgy, hogy folyamatosan figyeltem ovulációt, mindig a megfelelő időben voltunk együtt, stb. Mégis évekbe telt, mire lett gyerekem.

Aztán évekkel később elváltam, lett új kapcsolatom, és azt hittem, hogy nehezen fog menni a teherbeesés, ezért az átmeneti időszakban, amíg MÉG nem terveztünk babát, naptármódszerrel és megszakítással védekeztünk. Egy spontán ovulációból, a ciklusom elején estem teherbe. (Abban a hónapban középidőben nem is voltunk együtt.)

2016. márc. 30. 10:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom.. nagyon sok mindentol fugg. Minden ember mas. :) csak kar h akik nem akarnak azoknak lehet...alikmegigen azok sznevednek.:)
2016. márc. 30. 11:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Remelem en abba tartozom akik nem esnek teherbe ettol a megszakitasos modszertol.:) hanem majd amikor mar tenyleg belekezdunk.:)
2016. márc. 30. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.1. A megszakítással nem eshetünk teherbe

Rengeteg pár védekezik a „megszakításos” módszerrel. Ebben az esetben az az elmélet alapja, hogy a fiú az ejakuláció pillanata előtt megszakítja a szexet, így a spermái nem ejthetik teherbe partnerét. A problémát az okozza, hogy ondó már az elélvezés pillanata előtt is megjelenhet, másrészt, ha az ejakuláció a hüvelyen kívül, de annak közelében történik, még mindig van rá esély, hogy sperma jut a nő testébe, ezzel megtermékenyítve őt.

[link]

[link]

2016. márc. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!