Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmnek nem jött meg, ma...

Barátnőmnek nem jött meg, ma kellett volna, megszakítással vedékeztünk, mekkora a baj?

Figyelt kérdés

Nem szexeltünk 1 percet se. Szerintem fél percet se. Néha szokott neki késni, mennyire félhetünk ?

(nem is élveztem el)

2015. dec. 30. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a baj?

Ha nem terhes, akkor 0%, ha meg terhes, akkor 100% a baj.

Vegyetek egy tesztet, 350Ft.

2015. dec. 30. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
nagy a baj
2015. dec. 30. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

Mi is mindig magszakitasos modszerrel "vedekeztunk", evekig semmi, mindig kivette idoben.

Holnap leszek 35 hetes terhes:)

2015. dec. 30. 23:04
 4/10 A kérdező kommentje:
De terveztétek ?
2015. dec. 30. 23:08
 5/10 anonim válasza:
Szerintem pont az a válasz lényege hogy nem tervezték.Használjatok óvszert.
2015. dec. 30. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem 99%hogy nem terhes ugyanis ha nem suexeltetek egy percet se akkor mit szakitotatok meg???

vagy csak par percig voltatok óvszer nelkul?

Akkor is keves az esély.

Megszakitasbol alltalaban akkor eshet valaki teherbe ha elonedvben van elo sperma.

Mikor van elonedvbe sperma?

Akkor ha mar 1x volt aktus is megzsakitotatok es utanna ujjra kezditek az aktust megszakítással akkor a masodik aktusban nar igen lehet elonedvben sperma.

2015. dec. 30. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ténylegesen eléggé kicsi az esélye. Viszont ettől függetlenül hülyék vagytok ha amúgy gond lenne a baba mert azért sokaknak sikerült már így. Ha nem akartok babát akkor ennél sokkal jobban kell védekezni. Leginkább óvszer vagy fogamzásgátló tabletta.
2015. dec. 31. 01:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Még nagyon nagyon picike az a baj : D
2015. dec. 31. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
baj nincs, max gyerek. bár gondolom akartátok, mivel a megszakítás nem védekezés.
2015. dec. 31. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi eddig nagyon védekeztünk, nem is lett baba. Most viszont szeretnénk. A megszakítás nem védekezés, tehát akkor úgy esélyünk lenne babára? Miket tud meg az ember, jó hogy ide jöttem olvasni.
2015. dec. 31. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!