Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még baba ezután a dologban?

Lehet még baba ezután a dologban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ált. szabályos ciklusaim vannak. Eddig 1 kirívó eltérés volt életem során. Akkor 37.napra jött meg. Most újra késik. 39 napon vagyok és ma teszteltem egy negatívat. Ha 29 napra számolom a ciklusom ez 10 nap késés ezt már a 20as tesznek is ki kellene mutatni igaz? Parommal 4 éve vagyunk együtt. Nem szedek gyógyszert és gumit se mindig hasznalunk. Február 26an egy olyan volt hogy "majdnem későn húzta ki". Tudom hogy az elővaladek is tartalmazhat...

Na most február 26 együtt voltunk utana nem egy darabig mert katona és menni kellett a hatarra. Március 4en voltam nogyogyasznal rakszures,vizsgalat. Akkor minden rendben volt nem mondott semmi másra utaló jelet. Ugye most kellett volna megjonnie március 16 án. De azóta késik. Más tünet eddig nem volt. Mell feszüles ma érződik de erre negatív a teszt. Ennyi késés után mar kellene elegendő hcg hormonnak lennie a vizeletben ha ott akkor becsuszott. Április 4en úgyis van idopontom orvoshoz a rakszures eredmenye miatt de tanácstalan vagyok hogy most mi lehet. Másnak van valami tapasztalata?

Nem tervezett baba de örülnék neki. Én 25 párom 32 évesek vagyunk. Köszönöm előre is aki hozzászól.

2016. márc. 26. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha 10 nap késés után is negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. A többi csak blabla.
2016. márc. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!