Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelentheti, hogy baba van a...

Jelentheti, hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés
Szúrkál, benyilal a hasam,10 napja késik a menstruációm ...Főként reggel és este mindig elkap a rosszullét,émelygés és szédülés,leginkább ikor éhes vagyok akkor émelygek!Melleim feszülnek,mintha (másabbak :D ) picit nagyobbak lennének!Tesztet nem merek venni, mert már voltak csalódások. Orvoshoz meg csak jövő hétre kaptam időpontot. De ez utóbbi 2-3 napban görcsöl, fáj a hasam, de vérzésem nincs!

2015. máj. 14. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

Ez komoly?????

Ez fáj az fáj.... 10 napja késik...

Nem mersz tesztet venni?!

Tudod megérdemled,hogy 1 értelmes ... Sőt ,hogy egy választ se kapj... Ne már......

Vegyél tesztet.... Nődoki stb..... -.-

2015. máj. 14. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Vegyél tesztet!!!! Az elsőnek igaza van,bár szebben is fogalmazhatott volna,azt meg nem olvasta el,hogy kértél időpontot... na mindegy.

Attól,hogy csalódtál már a tesztekben,jó lenne minél előbb venni egyet,mert 10 nap azért már sok. HA esetleg méhen kívüli,akkor minél hamarabb tudnod kell,hogy terhes vagy-e,hiszen az életedbe is kerülhet. Ilyenkor mindenképpen meg kell róla bizonyosodni,a dokinak is az lesz az első kérdése,hogy miért nem csináltál tesztet. Nyugi,vegyél egyet és inkább csalódj,minthogy vmi gond legyen. Drukkolok! :)

2015. máj. 14. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
10 napja elmaradt menzesz.. jaaa, szerintem jelentheti. OMG! hogy a találó kérdésedre válaszoljak.. gyógyszertár, teszt, aztán kész, nem kell ezt túlspilázni!
2015. máj. 14. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Húúúú én vennék tesztet, mi most tervezzük a másodikat úgy irigyellek ;)
2015. máj. 15. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is vegyél tesztet mert én is igy voltam vele hogy féltem a csalódástól és már két hete késett .de mi nem gyanakodtunk a babára mert tünet mentes vagyok csah annyi hogy már egy hete 37,4 fokos lázam van azt hittük hogy csak megfáztam......DE NEM IGY VOLT....ma vettem tesztet két hét után és kijött egy vérpiros csik és egy halványabb .ugy hogy hétfön már indulok is a dokihoz .....kb olyan 6 hetes vagyok ma..szóval jobb ha te is csinálsz tesztet aztán doki..
2015. aug. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!