Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Szerintetek ez pozitív? Elég halványka a 2. csík.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most teszteltem, a 2. csík kb. 5perc múlva jelent meg. 2napja késik a mensim (mondjuk lehetett később is peteérésem, m elég furák mostanában a ciklusaim).Ha babaás is vagyo, nem jelent rosszat, hogy ilyen halvány? Nektek volt erősebb is? Vagy végig ilyen halvány maradt?

Első baba lenne, nem értek ehez, légyszi segítsetek.

Köszi a válaszokat! :)

[link]

[link]

2016. márc. 23. 10:31
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozni megint, ezek rohadtul nem pozitívak. Nincs 2.csík. Ami látszik, az a 2.csík helye, semmi több. Volt már negatív és pozitív tesztem is, ha pozitív, akkor nincs kérdés. Ezek nem azok.
2016. márc. 25. 13:41
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező, van második csík! Az előzőnek biztos a szemével van gond... a csík "helye" nem látszódik így. Erősödés figyelésére ugyan olyan fajta tesztet kellene használni!!! :)
2016. márc. 25. 14:22
 23/41 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hogy írtatok, aranyosak vagytok :)

21-es, az nem csak a helye, rózsaszinok a csíkok, csak tudod ez egy kép, nem úgy jön vissza. Volt már negatív tesztem nekem is, és ott még a helye sem látszott,halványan sem... Szóval egyet értek az előzővel, gond van a szemeddel :D Kb. 15 ember látja, csak te nem?? :o Ugyan...Inkább ne is irtál volna!

Többieknek nagyon köszi :)

2016. márc. 25. 14:50
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
ez egy pozitív teszt szerintem is...amíg nincs barnázás nincs gond...de azért csak jó lenne ha erősebb lenne már az a csík....én egy vérvételt bejátszanék kedden magánba megcsinálják egy nap alatt....szedjél utrogestánt, magne b6 ot terhesvitamint d vitamint és pihenj sokat
2016. márc. 25. 18:04
 25/41 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, az lesz. Van még egy tesztem, azt holnap reggel elhasználom, de kedden mindenképp elmegyek dokihoz, hogy megnézze, hogy van-e valami...Február 17-én volt az utolsó mensim 1.napja, 31-33 naposak a ciklusaim... Elméletileg hétfőn vagy szerdán lennék 6hetes. Szerintetek látni már valamit ilyenkor?
2016. márc. 26. 21:00
 26/41 anonim ***** válasza:
En holnap leszek 7 hetes, hetfon mar volt szivhang :)
2016. márc. 26. 21:22
 27/41 anonim ***** válasza:
Egyertelmu pozitivak :) ha csinalsz meg tesztet muti nekunk :) most mar erosebbnek kell lennie joval :)
2016. márc. 29. 20:50
 28/41 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál :)

Eddig ezeket csináltam, 2naponta. Szombaton csinálok egy utolsót, hátha akkor már szép sötét színe lesz a második csíknak is... :)

2016. márc. 29. 21:46
 29/41 A kérdező kommentje:
2016. márc. 29. 21:47
 30/41 A kérdező kommentje:

Bocsi, rossz az előző link.

[link]

2016. márc. 29. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!