Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Szerintetek ez pozitív? Elég halványka a 2. csík.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most teszteltem, a 2. csík kb. 5perc múlva jelent meg. 2napja késik a mensim (mondjuk lehetett később is peteérésem, m elég furák mostanában a ciklusaim).Ha babaás is vagyo, nem jelent rosszat, hogy ilyen halvány? Nektek volt erősebb is? Vagy végig ilyen halvány maradt?

Első baba lenne, nem értek ehez, légyszi segítsetek.

Köszi a válaszokat! :)

[link]

[link]

2016. márc. 23. 10:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nemvart napjan volt ilyen, 100% hogy gratulalhatok! :)
2016. márc. 23. 11:49
 12/41 A kérdező kommentje:
Tényleg? Jó ilyet hallani. Köszönöm szépen neked is, hogy írtál :)
2016. márc. 23. 12:32
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem is halvány :D Ha én ilyet látnék... maga lenne a boldogság!

Nagy Gratula és minden jót :)

2016. márc. 23. 18:52
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jo:))) en nem vart napjan csinaltam es halvanyabb volt, egyertelmu hogy pozitiv, mindenesetre csinalj meg 1 et mielott dokihoz mesz :) gratulalok!!!
2016. márc. 23. 19:09
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitív, nekem is ilyen volt, igaz a menzesz előtti negyedik napon, de a lényeg, hogy hcg biztosan van a szervezetedben. Gratulálok!
2016. márc. 23. 19:12
 16/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok,hogy írtatok :) Persze, csinálok még egyet, mielőtt orvoshoz megyek...
2016. márc. 23. 20:07
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
jahj de jó, én úgy örülök, még így ismeretlenül is. Gratulálok nektek! :)
2016. márc. 24. 11:13
 18/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves utolsó :)

Azóta csináltam még egy tesztet (2napra rá), és kb ugyan olyan halványka lett. Járt már igy valaki? Miért nem erősödik? :(

[link]

2016. márc. 25. 12:32
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező nyugodj meg az egyáltalán nem számit ha halvány es h nem erősödik. A teszted láthatoan pozitív ez a lenyeg. Nem az h a teszt miert nem erősödik. Ez butaság a halvány pozitiv is POZITÍV
2016. márc. 25. 13:07
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jelentősége a csík erősségének, a különböző tesztek nyilván máshogy színeződnek el. Nekem ugyanabból a pisiből (!!!) a 10-es One Step alig színeződött el, a 25-ös Facelle meg egyértelműen. A hcg tesztek nem képesek hormonmennyiséget kijelezni, annyit tudnak, hogy van-e hcg a pisiben, vagy nincs. A színerősség teljesen irreleváns dolog, csak idegesíted magad vele, ezzel ártasz a legtöbbet a terhességednek, hidd el!

Ha van EGY DARAB pozitív teszted, akkor soha ne tesztelj többet, kérj időpontot dokihoz jó két hét múlvára, örülj és LAZÍTS!!!!!

2016. márc. 25. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!