Megnéznétek a tesztemet? Szerintetek ez pozitív? Elég halványka a 2. csík.
Sziasztok! Most teszteltem, a 2. csík kb. 5perc múlva jelent meg. 2napja késik a mensim (mondjuk lehetett később is peteérésem, m elég furák mostanában a ciklusaim).Ha babaás is vagyo, nem jelent rosszat, hogy ilyen halvány? Nektek volt erősebb is? Vagy végig ilyen halvány maradt?
Első baba lenne, nem értek ehez, légyszi segítsetek.
Köszi a válaszokat! :)
Ez nem is halvány :D Ha én ilyet látnék... maga lenne a boldogság!
Nagy Gratula és minden jót :)
Köszönöm szépen kedves utolsó :)
Azóta csináltam még egy tesztet (2napra rá), és kb ugyan olyan halványka lett. Járt már igy valaki? Miért nem erősödik? :(
Semmi jelentősége a csík erősségének, a különböző tesztek nyilván máshogy színeződnek el. Nekem ugyanabból a pisiből (!!!) a 10-es One Step alig színeződött el, a 25-ös Facelle meg egyértelműen. A hcg tesztek nem képesek hormonmennyiséget kijelezni, annyit tudnak, hogy van-e hcg a pisiben, vagy nincs. A színerősség teljesen irreleváns dolog, csak idegesíted magad vele, ezzel ártasz a legtöbbet a terhességednek, hidd el!
Ha van EGY DARAB pozitív teszted, akkor soha ne tesztelj többet, kérj időpontot dokihoz jó két hét múlvára, örülj és LAZÍTS!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!