Az a csík ami jelölve van a képen pozitivat jelent? Egy hajszálvékony kissé sötét csík van mind a három teszten. Az alsó a ma reggeli vizeletes.
Februar 24.én kellett volna megjönnie azóta semmi,a hasam alja már előtte naptól kezdve kissé fáj mint amikor meg akar jönni,de semmi. Kicsit a mellbimbóm érzékeny, de semmi egyéb tünetem nincs. 3 naponta csinálok tesztet 10es érzékenységű walentin tesztcsík.Nőgyógyászatra időpontot csak márc 23.ra kaptam.
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Nincs használati útmutató csatolva a teszthez?
De igen, az a terhességet jelző kontroll csík.
Rózsaszín?
Akkor jelenthet pozitívat.
Szerintem csak száradási csík.
Egyébkén ha a tesztcsík "belső területén" van, akkor pozitív, ha a tesztcsík "külső" szélén, akkor csak száradási.
Színes, de "kívülre" esik.
Nekem 2x volt ilyen, mindkétszer megjött.
negativ. minek tesztelsz 3 naponta? tesztelj azután egy héttel, hogy meg kellett volna jonnie..és akkor nem lesznek ilyen negativ tesztjeid.
nem tudom, hogy tudnak egyesek igy beporogni..és tesztelni tesztelni, mint aki orult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!