Terhes vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Február 27.én (napra pontosan) megjött a menzeszem, de mennyiségében és színében is eltért a megszokottól (sokkal kevesebb volt). Azóta tipikus tüneteim vannak (hányinger, duzzadt mellek, gyakori vizelési inger, kívánósság), teszteltem 3at, mind negatív lett. A megváltozott menstruációt okozhatta a heves szex? Csak beképzelem a tüneteket? (Nagyon nem akarunk babát.) Mindig védekeztünk.

Köszönöm a válaszokat. 24/L

2016. márc. 21. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha mindhárom teszt negatív volt szerintem nincs mi miatt aggódnod. A tüneteket sajnos sok esetben pszihésen is tudjuk produkálni. Ha a napokban csinálsz egy negyedik tesztet annak már 1000% pozitívat kellene mutatnia ha mégis becsúszott-de tényleg nem hiszem.
2016. márc. 21. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
:) Nekem ha mensi elött vagyok pár nappal és szexelünk, akor tutira megjön hamarabb :P nekem is volt már amiyg, hogy kicsit más volt az állaga, meg olyan is elöfrdult, hogy fogamzásgátlo szedése melett késett... szoval sztem tuti nem vagy terhes. nyugi..
2016. márc. 21. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
2.dik voltam bocsi a helyesirási hibákért.. most olvastam vissza....
2016. márc. 21. 21:31
 4/4 alivali válasza:
A leírtak alapján tuti nem vagy terhes. Tüneteket sztemnis csak beképzeled ahogy az első válaszoló is írta.
2016. márc. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!