Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A következő tények ismeretében...

A következő tények ismeretében ki mondaná, hogy terhes vagyok és ki, hogy nem?

Figyelt kérdés
Március4-én jött meg, március 8-án voltunk együtt (egymással ez volt az első), ezen a napon még egy icipicit meg is volt (kis pötty betéten). Többször voltunk együtt, a megfelelő időpontban kivette. Pár napja rossza a gyomrom, hányingerem van, szédülök, a gyomorszájam fáj és hasmenésem van. Ma véres volt (inkább rózsaszín és alig észrevehető) a wc papír két wc -zés után. És a petefészkem nagyon feszít. (ezt nem tudom máshogy eírni).Ami még információ, van gyerekem, aki inszeminációs, mert nem sikerült teherbe esnem. Tudom, hog a hónap bármely napján teherbe lehet esni, ezt nem kell megírni, inkább az érdekel, hogy aki a ciklus fenti idejében volt együtt a párjával, terhes lett -e?
2016. márc. 20. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyébként ha nagyon izgulsz, holnap-holnapután tesztelhetsz, mert 14 nappal az együttlét után már kimutatja a teszt, ha terhes vagy.

De tényleg ne parázd túl a dolgot, szerintem bőven 1% alatt van az esélye a terhességnek.

2016. márc. 21. 09:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszi. Holnap veszek egy tesztet.
2016. márc. 21. 09:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem vírus, de azért ez az izgalom jó tanulópénz volt.

Van olyan ismerősöm, aki soha életében nem védekezett, mert azt mondták neki, hogy nem fog teherbe esni segítség nélkül. (több probléma miatt) Ez nagyon sok évig így is lett, aztán összejött a mostani párjával, és nagy meglepetés érte. Persze örült neki.

Majd írd meg, mi lett az eredmény.

2016. márc. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!