Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha jo a gorbe, olyan, amilyenn...

Ha jo a gorbe, olyan, amilyennek lennie "kell", akkor biztosan van peteeres?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ciklus elso feleben alaphomerseklet korul van, peteereskor ehhez kepest leesik egy napra (ekkor szokott az ovuteszt is pozituv lenni) majd felmegy masnapra egyertelmuen (4-5 tizedet) es a ciklus vegeig marad is magasan, vagy meg tovabb emelkedik. Majd mensi elotti nap, vagy a mensi napjan visszamegy az alapra.

Tehat teljesen kirajzolodik a follikuláris fazis, az ovulacio es a lutealis fazis.

Ez azt jelenti, hogy rendesen megreped a tuszo, van eleg progeszteron?

Vagy ilyen lehet akkor is, ha megsincs sikeres peteeres?

Mert azt olvastam, hogy a pozitiv ovulacios teszt meg nem jelenti azt, hogy meg is reped a tuszo.

Koszonom a valaszokat elore is!

2016. márc. 18. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Van rá ellenpélda. Attól h felmegy a hő még nem biztos,h van peteérés.
2016. márc. 18. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
A pozi lh teszt nem jelenti hogy ovu is volt ,De a hő igen!
2016. márc. 18. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Első jól tudja! 2.rosszul...

4 hónapig vezettem a görbém. Gyönyörűen felment a hőm. Majd 3 hónapig jártam uh-ra dokihoz,mint kiderült,pém nem volt,de a hőm felment. Tehát sem az ovu teszt,sem a görbe nem 100%.

2016. márc. 18. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ígyvan,egyik sem 100%
2016. márc. 18. 21:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom, hogy a megemelkedett lh szint meg nem biztos, hogy sikeres peteerest jelent. De eddig mindenhol azt olvastam, hogy ha kiszabadul a tuszo, akkor helyette a sargatest termeli a progit, ami okozza a megemelkedett homersekletet. Viszont az elmult ciklusomban nem ereztem ugy a peteerest, mint elotte, holott a homersekleti gorbem megint "tokeletes" volt.

Ezert jutott eszembe ez a lehetoseg, hogy talan megsem volt minden rendben.

Eddig ultrahangon peteeres elott par nappal voltam mindig (nem peeteeres kovetes miatt, csak ranezett a doki) es mindig latszott a dominans tuszo, de utana soha nem mentem vissza megnezni, hogy hogyan alakul.

Eddig meg hormont sem nezettem, de lehet hogy most elmegyek majd peteeres utan egy hettel vervetelre, ha megint nem erzem a tuneteket.

Ha a 21. napi hormonsor jo, akkor mar biztos a peteeres, vagy meg akkor sem? Egyedul uh-s kovetessel lehet 100%-ra mondani, hogy volt-e?

Mert orvoshoz csak kovetkezo honapban kellene mennem, emiatt nem mennek most el, a vervizsgalatot meg mar amugy is terveztem.

2016. márc. 18. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,csak uh a 100%. De ne aggódj,biztosan van peteérésed,ritka mikor felmegy a hő de pé nincs.
2016. márc. 19. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!