Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes biztosan nem vagyok...

Terhes biztosan nem vagyok akkor mi ez?

Figyelt kérdés

Már semmit nem értek!

Utolsó menstruációm október 19 jött meg.

November elején szedtem antibiotikumot, aztán november 8 -án pozitív lett a tesztem és 9- én is. Kértem időpontot nőgyógyászhoz el is mentem november 15 -én ahol közölte nincs semmi terhesség, csak 3.7 mm a méh nyàlkahàrtya, és pete éresem van de még kicsik a petesejtek.

November 19. Kelet volna meg jöjjön de azóta sem jött meg, három napja meg jön érzésem van, és icipici maszatos valami, pisilés után.

Halvány lila gőzöm sincs hogy mi van velem? Tudnátok tippelni? Nagyon aggódom :-(

2015. nov. 24. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én elmennék egy másik orvoshoz is.

Mivel magyarázta a pozitív teszteket?

2015. nov. 24. 09:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Azzal hogy nem lehet a tesztekben bízni.

Már biztos meg jön fáj a hasam és kezd meg jönni.

Ilyenkor a petesejtek fel szívodnak?

2015. nov. 24. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez még nem olyan sok késés, lehet, hogy semmi gond. Előfordul, hogy késik, főleg, hogy valami bajod is volt, amire gyógyszert szedtél.

De azért engem a két pozitív teszt izgatna. Nem olyan megbízhatatlanok azok.

Azóta nem csináltál?

2015. nov. 24. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Én kérnék egy hcg vérvételt. Ha kell, magánlaborban.
2015. nov. 24. 12:57
 5/11 mandiga ***** válasza:

Milyen tesztet használtál? Lehet nem adott jó eredményt, én már voltam úgy. A méhnyálkahártyád is elég vékony.

Én most úgy jártam, hogy november 6-án kellett volna megjönnie, 25 naposak a ciklusaim. Nem jött meg. Egy hete voltam dokinál, endometrium 5 mm, nem talált semmit, közölte, nemsokára megjön. Hcg tesztjeim negatívak voltak, ovuteszt 15-ös két hétig pozitív. Párszor volt kis pecsételésem, megjön érzésem, de semmi. Ma reggel megjött. :(

Remélem te nem így jársz mint én, mert már kezdtem kikészülni, hogy valami bajom van. Szerintem nem volt peteérésem vagyis tüszőrepedésem.

2015. nov. 24. 20:23
 6/11 mandiga ***** válasza:

Itt a görbém, ami elég siralmas.

[link]

2015. nov. 24. 20:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg jött mára rendesen, már tegnap éreztem, 10 napot késett, lehet nekem sem volt ovulációm ezekszerint, szerintem a múlt hónapi antibiotikum és más gyógyszerek miatt. Ki tolódott a menstruációm. Ja persze és volt panoráma röntgen is múlt hónapban. Tuti hogy ezek miatt. Vagy még sem?!
2015. nov. 25. 08:29
 8/11 anonim ***** válasza:

A röntgen nem befolyásolja a ciklust. A terhességnek nem tenne jót. De ilyenkor lehet kérni egy speckó eszközt a törzsre, hasra.

Az antibiotikum viszont bekavarhat.

2015. nov. 25. 09:05
 9/11 mandiga ***** válasza:
Lehetséges, de én nem hiszem, hogy az antibiotikum, legalábbis én magamon nem tapasztaltam még. Hormonok szórakoznak velünk. Lehet neked sem volt ovud, vagy később volt. A lényeg, hogy megjött, így új hónap új remény. :)
2015. nov. 25. 10:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem már nincs új remény. Közbe jött egy betegségem és most szünet.
2015. nov. 25. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!