Mesterséges megtermékenyítéssel megoldható, másképp csak segíteni lehet, vagy reménykedni.
Ismered a kínai fogantatási naptárt? Egyszer nézegettük, és feltűnően pontosnak bizonyult. Abból indul ki, hogy egy nő adott hónapban csak fiú, vagy csak lány babával fog megfoganni.
Már megszületett gyerekek esetén számoltuk ki a fogamzás hónapját, és az anya korát, és egy kivételével mindenkinek betalált.
Vannak tanulmányok, hogy a "gyors" spermából lesz a fiú, a "lassabb" a lány, tehát ha rögtön peteérés előtt szexeltek, akkor fiúra, ha két nappal előtte, akkor inkább lányra van esély.
Egyik megoldás sem megbízható.
Másrészt ha nem második, esetleg harmadik gyerek lenne, hanem sokadig, csak ezért nem érdemes újra nekivágni a gyerekvállalásnak.
Nekem van fiú is meg lány is, mindkettő iskolás, és nem látok akkora óriási különbséget, ami indokolná ezt a felhajtást. Várj még pár évet, és a fiúk hoznak egy-egy lányt is, csak őket is fogadd szeretettel. :)
Utalj nekem 99 999 forintot, és írd meg melyik nap milyen időpontra tervezitek a fogantatást! Majd gondolati energiával irányítom a spermiumokat, hogy lány legyen.
Irónia off.
Az a spermium, amelyik Y kromoszómát hordoz, gyorsabban mozog, mert könnyebb, hiszen az az Y valójában egy X, aminek hiányzik az egyik lába.
Peteérés után gyorsabban érnek oda, viszont mivel könnyebbek, több idő kell nekik, mire megtermékenyítik a petesejtet.
2:
Azt én is nézegettem, megszületett babákra visszavetítve, és jó sokszor mellé lőtt :D
1.Fogadj örökbe egy lányt
2.Menj el Amerikába és keress egy illegálisan tevékenykedő genetikust aki a megtermékenyített petesejten genetikai vizsgálatot csinál és amelyik XX kromoszómás beléd ülteti.
3.Kínai naptár hülyeség,persze hogy néha bejön mert 50%-50% :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!